FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - HERMANNSTADT

FC VOLUNTARI - HERMANNSTADT // Se încing spiritele la retrogradare! FC Voluntari, răspuns DUR după tirada lui Miriuță: „E un mod de a intimida arbitrii, sugerând că are relații?”

FC Voluntari și Hermannstadr se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării
FC Voluntari și Hermannstadr se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 19:35

FC Voluntari, viitoarea adversară a celor de la Hermannstadt, a reacționat prompt, după ce Vasile Miriuță, antrenorul sibienilor, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că se teme de arbitrajele din Liga 1, pe care le consideră potrivnice, lăsând totodată de înțeles că partida va fi condusă de Istvan Kovacs.

  • FC Voluntari - Heramannstadt se joacă luni, de la ora 18:00, liveTEXT, FOTO & VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, Look Sport și TV Telekom Sport.

„Conducerea clubului FC Voluntari a asistat cu uimire și mai cu seamă cu îngrijorare la declarațiile domnului Vasile Miriuță referitoare la arbitrajul meciului dintre echipa noastră și Hermanstadt, meci decisiv pentru evitarea retrogradării.

Domnul Miriuță face referiri exacte la arbitrul meciului de luni, lăsând să se înțeleagă că știe cine va conduce partida încă de joi, când regulamentul prevede cu strictete că delegările se anunță cu 24 de ore înaintea meciului.

Oare intenția antrenorului de la Hermanstadt este să sugereze că a găsit o breșă la CCA și are comisia la degetul mic, de unde află ce vrea și când vrea, ori e un mod de a intimida arbitrii, sugerând că are relații?!

Ne întrebăm oare cum interpretează Alexandru Deaconu acest incident și dacă cineva din cadrul CCA chiar are legături cu echipa din Sibiu. Știu oare dânșii și numerele de la tragerea loto de duminică?

În culmea tiradei, domnul Miriuță face și delegări, spunând că dorește să fie arbitrat de către Balaj și îi refuză din start pe Chivulete și Colțescu”

Comunicatul celor de la FC Voluntari

  • Hermannstadt joacă luni, de la ora 18:00, în deplasare cu FC Voluntari.
  • Sibienii au neapărată nevoie de victorie pentru a mai spera la locul de baraj, ocupat în prezent de Dunărea Călărași.

Vezi aici clasamentul actualizat din play-out!

Vezi și:

Miriuță, conferință INCENDIARĂ » A pus tunurile pe „fluierași”: „Să mă arbitreze Balaj, s-a lăsat de un an și e mai bun decât 75% dintre ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
111649786744342
Liviu Hadji  •  25 Mai 2019, 11:54

e greu de inteles fotbalul di liga 1..mai mult ,greu de inteles o echipa ca hermanstadt cu un antrenor ca miriuta care zicea ca duce echipa asta in playoff..din pacate echipa asta a cazut psihic si mental...din playoff o sa ajunga direct in liga 2...pacat pt ca cred ca hermanstad in alte conditi facea fata fara probleme in prima liga

305457553261788
Leo Dinu  •  25 Mai 2019, 09:05

Am urmarit conferinta de presa a lui Miriuta... desi nu sunt nici pe departe un fan al lui (eu cred ca multe puteau fi rezolvate mai bine, la FCH, de catre un antrenor gen Bergodi, spre exemplu), nu reiese de nicaieri ce sustin cei de la Voluntari! Miriuta s-a plans, pe buna dreptate, de arbitraje (daca vreuna dintre fazele enumerate de Miriuta ar fi fost in careul lui FCH, cred ca se dicta de doua ori 11 m, in timp ce pentru ei, pauza), apoi a sustinut ca pentru el nu Hategan este nr. 1, ci Kovacs, dar nicidecum ce se sustine in acest comunicat! Mai bine dadeau un comunicat sa explice cum se face ca inving echipe gen Botosani, sau altele mai bune, dar nu reusesc, nicicum, sa invinga Dunarea, spre exemplu... pai e simplu, explicatia este ca meciurile cu Dunarea, FCH, se joaca pe teren, iar celelalte se rezolva prin alte parti...

1184042478340321
Ioan Cotarlea  •  25 Mai 2019, 07:27

hermanstat,nu-i echipa care trebuie sa retrogradeze si nici sa dea baraj.locul acestei echipe este in liga intaia.sper sa-i bata pe voluntari apoi pe calarasi !ce se intampla cu fotbalul romanesc cu echipe fara spectatori gen, chiajna,voluntari,clinceni,berceni,afumati si lista poate continua?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close