FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00

Se încinge derby-ul! MM s-a luat de CFR Cluj: "N-au fost 17 Nentori sau Knattspyrnufelag, ci campioana Luxemburgului! Să vorbească mai puțin"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 19:52

Chiar înaintea meciului direct de sâmbătă, MM Stoica a atacat dur rivala CFR Cluj, amintind momentul rușinos când "feroviarii" au fost eliminați din play-off-ul Europa League de modesta Dudelange din Luxemburg, 2-5 la general

"O echipă din Luxemburg a umilit campioana României! Cred că cei de la CFR ar trebui să vorbească mai puțin după ce s-a întâmplat cu Dudelange. E cel mai urât lucru din istoria fotbalului românesc.

Nu e 17 Nentori, nu e Knattspyrnufelag (n.r - echipe care au eliminat-o pe Dinmo de-a lungul istoriei). Vorbim de o echipă din Luxemburg!", a spus MM Stoica, la TV Digi Sport.

"N-am văzut de când sunt jucători care simulează precum Culio, Deac sau Țucudean" Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Tot în această seară, MM a pus la îndoială campionatul câștigat de CFR Cluj în sezonul 2017-2018 (detalii pe larg, AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
shark_34
shark_34  •  20 Decembrie 2018, 10:04

Vorbind despre marii simulatori ai ligii 1,individul a uitat de marele actor Florin Tanase...

cj1960i
cj1960i  •  19 Decembrie 2018, 13:30
Postat de st.il. pe 19 Decembrie 2018, 11:55

Cu scuzele de rigoare, deranjez cu o întrebare : "mm" ăsta a ieșit din pușcărie , sau interviul a fost luat în penitenciar ?, că nu mai știu precis !.....:)))))))))

Cu scuze, dar te inseli. Acest interviu este dat din vila(CUTIA) de carton al marelui antigigist.

st.il.
st.il.  •  19 Decembrie 2018, 11:55

Cu scuzele de rigoare, deranjez cu o întrebare : "mm" ăsta a ieșit din pușcărie , sau interviul a fost luat în penitenciar ?, că nu mai știu precis !.....:)))))))))

Vezi toate comentariile (69)
Comentează