FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Neiertător! MM Stoica a contestat o decizie vitală a lui Gigi Becali și pune la îndoială ultimele două campioane din Liga 1: "Să vă spun de ce Viitorul și CFR n-au meritat titlul"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 19:44

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a făcut o serie de declarații interesante în acestă seară. A contestat titlurile cucerite de Viitorul și CFR Cluj în ultimii doi ani și a contestat o decizie a lui Gigi Becali din sezonul trecut. 

"Dacă în urmă cu trei ani Astra a câștigat pe merit, chiar dacă a avut niște meciuri mai aerisite pe final, cred că în urmă cu doi ani și acum un an echipa care a câștigat campionatul nu a meritat.

Viitorul a avut un meci în deplasare, cu Craiova, în care oltenii n-au prezentat intenționat cea mai bună echipă. Craiova a făcut atunci o facilitate celor de la Viitorul. Anul trecut, cred că pun totul pe ce s-a întâmplat în prelungirile meciului CFR - Craiova. A fost o eroare de arbitraj colosală. (n.r - faza reclamată de MM s-a petrecut în prelungiri, când olteanul Gustavo a ratat un penalty, deși mai mulți jucători ai lui CFR au pătruns în suprafața de pedeapsă în momentul executării). 

Dacă pierdem titlul anul acesta, îl pierdem din cauza faptului că am avut atâția jucători accidentați", a spus MM.

Oficialul stelist crede că FCSB ar fi câștigat campionatul în 2018 dacă Gigi Becali nu insista pentru titularizarea excesivă a lui Denis Alibec, atacant cu cifre net inferioare lui Harlem Gnohere, francez uitat de Nicolae Dică pe bancă în multe rânduri în sezonul trecut. 

"Anul trecut, dacă Gnohere era folosit cu regularitate, iar alții ar fi plătit așa cum trebuiau pentru actele de indisciplină, am fi câștigat campionatul.

La un moment dat, Gnohere era rezervă în play-off deși marcase numerose goluri în sezonul regulat. Poate Gigi Becali se va supăra că spun asta, dar cred că Gigi a avut încredere mai mare în fotbalistul Alibec decât în omul Alibec. Se gândea că își va reveni la un moment dat", a declarat MM, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Transfer de ULTIMĂ ORĂ pentru un fotbalist de la FCSB! Unde va juca după ce Becali a anunțat că-l dă afară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
mountytoma
mountytoma  •  19 Decembrie 2018, 09:34

Meheheme ar trebui sa se ascunda de fotbal... a lovit cu pumnul un suporter, lucru pentru care trebuia trimis in inchisoare! Fotbalul romanesc va fi mai curat si mai frumos fara Meme. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  19 Decembrie 2018, 09:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  18 Decembrie 2018, 23:39

Nu exista simulator mai mare decat Tanase de la fcsb in tot fotbalul. Il intrece si pe Neymar! MM este cel mai prost, mai antipatic individ din fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează