FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Se întoarce în Liga 1? Ofertă consistentă făcută de un club din România pentru Walter Zenga

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 10:00

În căutarea unui succesor pentru Daniel Oprița, demis la începutul săptămânii, ilfovenii s-au oprit mai nou asupra lui Walter Zenga, 58 de ani.

Potrivit TV Telekom Sport, tehnicianului de 58 de ani i s-a oferit un contract peste media Ligii 1 și studiază oferta.

Conducătorii echipei au mai negociat cu Gigi Mulțescu și cu Edi Iordănescu, dar tratativele nu s-au finalizat favorabil.

Zenga e liber de contract după despărțirea de Crotone. A mai antrenat de-a lungul carierei la New England Revolution, Brera, FC Național, Steaua, Red Star Belgrad, Gaziantepspor, Al-Ain, Dinamo București, Catania, Palermo, Al-Nasr, Al Jazira, Sampdoria, Al-Shabab, Wolverhampton și Crotone. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  25 August 2018, 13:48

"ilfovenii" ? Despre ce echipa este vorba ?

losche
losche  •  25 August 2018, 12:56
Postat de whiteredarad pe 25 August 2018, 12:09

Unul care a antrenat mai multe echipe de prima liga italiana ( Srie A) nu poate fi "un antrenor de duzina", doar daca nu esti informat !

E antrenor de duzina. Are 2 campionate, unu cu steaua si unu cu steaua Rosie Belgrade. Imi place de, insa da fail f des. Pacat.

whiteredarad
whiteredarad  •  25 August 2018, 12:09

Unul care a antrenat mai multe echipe de prima liga italiana ( Srie A) nu poate fi "un antrenor de duzina", doar daca nu esti informat !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează