FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se întoarce Nicolae Badea la Dinamo? Legenda Ion Marin anunță: „E o forță, poate va reveni”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 12:05

Ion Marin (64 de ani), de 5 ori campion cu Dinamo în postura de jucător și fost antrenor în „Ștefan cel Mare”, a vorbit despre situația complicată cu care se confruntă clubul său de suflet.

Fostul mare jucător al „câinilor” și-ar dori o revenire în club a lui Nicolae Badea, chiar cel de la care Ionuț Negoiță a preluat clubul în 2013. Badea a fost acționar la Dinamo între 2004 și 2013.  

„Nicolae Badea nu doreşte răul clubului Dinamo, nu doreşte să se întâmple nimic rău echipei de fotbal Dinamo. Din păcate, nu vrea să revină. Să sperăm că acum, în situaţia asta, aşa de dezastruoasă în momentul acesta, cu anunţul făcut de Negoiţă, poate va lua o decizie. 

Poate va reveni. Dânsul este foarte puternic, e o forţă. Poate se răzgândeşte şi revine la Dinamo, mai ales că are capacitatea de a strânge în jurul lui foarte mulţi oameni potenţi şi ar putea reda strălucirea clubului Dinamo. Să sperăm că va face lucrul acesta!

Pe vremea mea, oamenii care erau la Dinamo erau potenţi financiar. Dacă apărea o problemă, indiferent cât de mare era suma, se rezolva a doua zi. Se făceau acte de împrumutat clubul, îi recuperau din banii tv, din vânzări de jucători, cupe europene”, a declarat Ion Marin, la TV Digi Sport. 

Ion Marin, fost fundaș central cu peste 300 de prezențe în Liga 1, s-a retras din cariera de antrenor după experiența de la Al-Qadisiya. În 30 de ani de antrenorat, Ion Marin a pregătit echipe precum Petrolul Ploiești, Astra Ploiești, Dinamo, Bihor Oradea, Farul sau U Cluj.

Negoiță: „Vând pachetul de 51% pe un leu”

Vezi și: 

DINAMO // Viorel Cataramă, ofertă concretă sau momeală pentru voturi? „Am pregătit garanția de 500.000 de euro. Îl vreau pe Lucescu alături de mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  30 Octombrie 2019, 13:33

Badea dacă avea bani avea grijă de echipa lui din liga a IV-a. Omul era recunoscut drept un zgârcit și când conducea echipa...Eu înțeleg că unii plâng după vremurile în care mesele la cârciumă erau mocca dar o echipă nu se ține așa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează