FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Viorel Cataramă, ofertă concretă sau momeală pentru voturi? „Am pregătit garanția de 500.000 de euro. Îl vreau pe Lucescu alături de mine”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 22:36

Ionuț Negoiță a reafirmat astăzi că vrea să vândă urgent 51% din acțiunile clubului Dinamo oricui dă un leu și depune o garanție bancară de 500.000 de euro. Primul om care și-a anunțat intenția concretă de a cumpăra echipa este Viorel Cataramă, candidat la prezidențialele din 10 noiembrie. 

Cataramă (64 de ani) a fost admis în ultimul moment pe lista candidaților la președinție, din partea Dreptei Libere. Politicianul a fost membru în Adunarea Generală de la FC Steaua care i-a dat clubul în 2003 lui Gigi Becali, fiind bun prieten cu Viorel Păunescu, fostul patron al grupării roș-albastre. 

Așa-zisa ofertă a lui Cataramă a fost lansată pe facebook. 

„Am înaintat domnului Negoiță oferta de cumpărare a 50,10% din clubul Dinamo. Am pregătit 500.000 de euro pentru garantarea tranzacției. Nu îl forţez pe domnul Negoiţă. Am făcut act de declaraţia oficială a dumnealui și am făcut oferta prin intermediul facebook. 

Este o ofertă foarte tentantă şi cred că este o afacere foarte bună. Sunt om de afaceri. Deocamdată am pregătită acea garanţie pentru semnarea contractului în acele condiţii anunţate. 

O să facem un audit pentru a vedea exact ce cumpărăm. Afacerea pare foarte rentabilă. Nu ştiu ce este în interiorul clubului, nu ştiu ce va spune auditul şi nu cred că vor fi de natură fundamentală să schimbe soarta unor negocieri”, a spus Cataramă pentru Prosport. 

„Îl iau în calcul și pe Lucescu”

Viorel Cataramă a explicat și ce va face dacă va ajunge patron la Dinamo: „Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest club de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are. 

Eu, de mic copil, am fost dinamovist. Am crescut la Bacău, acolo exista o echipă-fanion Dinamo Bacău. Am apreciat şi alte echipe româneşti, cu performanţe în cupele europene, ca Rapid, Steaua sau FCSB, dar Dinamo mi-a fost mereu aproape de suflet”. 

Averea lui Cataramă 

Conform Agerpres, omul de afaceri are 20 de terenuri, două case de locuit, două apartamente, un spațiu comercial și un cavou. Mai deține o barcă cu motor, dar și bijuterii în valoare de peste 3 milioane de euro. 

Cataramă mai are 7 conturi și fonduri de investiții de 253.725 de lei, 20.800 dolari, 15.000 euro și 115.027 CHF, scrie sursa citată.

VIDEO // Negoiță: „Vând pachetul majoritar cu un leu”

Vezi și:

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
popescu222
popescu222  •  30 Octombrie 2019, 12:26
Postat de Mircea Deca pe 30 Octombrie 2019, 09:21

bai pampalau...........23 august,avea 80.000.doar in capul tau...........................

Bai pampalau.... nu se pune virgula intre subiect si predicat.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Octombrie 2019, 10:13

Pe atunci nu era dispozitia FIFA, ca sa nu se vanda bilete decat in proportie de 95% din locurile numerotate!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  30 Octombrie 2019, 10:12
Postat de cuviosul_pafnutie pe 30 Octombrie 2019, 10:01

Sefule,intr-adevar avea doar 63.500 de locuri numerotate!Dar mai erau scarile si...pista!Astfel se face ca la meciul cu Grecia din 1969-decisiv pentru calificarea la Mundial-ul mexican din 1970-au fost...90 de mii de spectatori!

23 august a avut scaune tarziu. Cand se atingeau acele borne mi se pare ca erau banci, fara scaune numerotate. Poate erau si scaune dar la tribuna 1. bancile erau prima cauza a unui numar mare de oameni, iar apoi scarile si pista.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează