FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Se întruneşte o "comisie" a Ligii 1 pentru a rezolva problemele de arbitraj? Crăciunescu ar fi de acord să participe

Crăciunescu spune că ar accepta să discute cu toţi conducătorii cluburilor din Liga 1 pentru a rezolva problemele din arbitraj
Crăciunescu spune că ar accepta să discute cu toţi conducătorii cluburilor din Liga 1 pentru a rezolva problemele din arbitraj

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2011 13:53

Vasile Şiman i-a propus lui Ion Crăciunescu în emisiunea Versus, pe GSP TV, o întrevedere a preşedinţilor de club din Liga 1 la care să participe şi preşedintele CCA, în care să se ia măsuri pentru a rezolva problemele din ce în ce mai mari de arbitraj

"Dacă preşedinţii de cluburi se reunesc, eu vin la discuţii. Poate punem la punct o colaborare, cum să facem. E o mentalitate pe care o au arbitrii noştri şi care trebuie schimbată. Noi trebuie să-i aducem cu faţa către regulament, forţa le-o dă regulamentul", a spus Ion Crăciunescu la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Preşedintele CCA a anunţat că va impune teste fizice mai dificile pentru arbitri şi a spus că după părerea sa, Augustus Constantin ar fi trebuit să acorde penalty pentru Tg. Mureş la henţul lui Marcos Antonio:

"Augustus Constantin a condus bine, dar a greşit la acea fază, trebuia să dea 11 metri. A considerat că şi jucătorul de la Tg. Mureş a atins mingea cu mîna, a fost o greşeală de interpretare.

În iarnă vom înăspri testele fizice, noi le avem pe cele impuse de UEFA şi FIFA, dar vom implementa unele cu exigenţe mai mari. Arbitrii trebuie să fie mereu aproape de fază pentru a lua decizia corectă".

În minutul 14, la un corner al celor de la Tg. Mureş, Subotici, în duel cu Marcos Antonio, a trimis mingea cu capul spre poata lui Straton, dar l-a lovit pe brazilian în mînă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
many_steaua
many_steaua  •  08 Noiembrie 2011, 20:04

Țiganii și bozgorii au fost de departe cei mai avantajați în acest campionat. Țiganul utecist are intrare directă la Președintele Samsung de aceea s+a dispensat de Dinu Vamă. Este mai mult decât evident ca după arestarea lui Avram, Țiganul utecist l+a concediat pe Vamă pentru ca de acum Samsung conduce arbitrajele din România. Am ajuns ca minoritarii ăștia spurcați sa facă legea în tara.

werdy
werdy  •  08 Noiembrie 2011, 17:54

Singurul lucru care ar merita atentie este ca patronii din fotbalul romanesc sa se intruneasca , sa discute si sa hotarasca masuri de accedere in fruntea federatiei ligii si a posturilor importante de oameni noi , tineri [, nelegati de generatia asta de banditi] si corecti , daca or mai fi prin romania cu care sa ridice actul calitativ si de incredere a fotbalului romanesc adus de cuplul sandu dragomir pe cea mai de jos treapta RESTUL ESTE VRAJALA CRETTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,

many_steaua
many_steaua  •  08 Noiembrie 2011, 17:36
Postat de werdy pe 08 Noiembrie 2011, 16:10

S-A INLOCUIT UN BORFAS CU ALTUL LA CONDUCEREA CCA !!!!!!!!!!!!!

Normal, întotdeauna sistemul are mai multe rezerve. Ce te așteptai sa renunțe la o sursa buna de îmbogățire asa ușor ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close