FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Se limpezesc apele și la Ploiești! Surpriză pentru jucători la revenire + decizie importantă luată azi

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2015 13:35

Jucătorii Petrolului se reunesc, în această seară, cu ocazia unei mese oferite de conducerea clubului ploieştean. Cu acest prilej, fotbaliştii care au rămas în lot, dar şi mare parte dintre cei nou veniţi vor face cunoştinţă cu noul manager sportiv al grupării, Mihai Joiţa, şi antrenorul Tibor Selymes.

Mîine, ultimul va conduce şi prima sa şedinţă de pregătire în noua calitate. Vinerea viitoare, în compania unei echipe din campionatul judeţean Prahova, CS Blejoi, Selymes va avea primul test pe banca Petrolului. 

Pe 21 iunie, delegaţia petrolistă ar urma să plece într-un stagiu de pregătire centralizată care va avea loc în Austria.

A fost aprobat planul de reorganizare

Desfăşurată în această dimineaţă, adunarea creditorilor SC FC Petrolul SA, societate aflată în insolvenţă, a avut ca temă principală dezbaterea planului de reorganizare.

Trei dintre cele patru categorii de creditori şi-au exprimat votul favorabil, astfel încît planul de reorganizare a fost aprobat.

În consecinţă, urmează ca, pe data de 18 iunie, judecătorul să valideze hotărîrea luată astăzi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gametable08
gametable08  •  11 Iunie 2015, 18:23

Bafta Petrolul! insa nu sunt incantat de antrenor :)

mccrya
mccrya  •  11 Iunie 2015, 17:21

Multumim de urari si apreciem faptul ca rivalitatea din sport nu este mai presus decat omenia si respectul intre semeni . Forza lupii !

kmkaze
kmkaze  •  11 Iunie 2015, 16:48

Petrolul merita o situatie financiara mult mult mai buna fata de ce este in prezent, va urez toate cele bune pentru viitor de la un dinamovist.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează