FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Se naște o nouă rivalitate în Liga 1: „Își va rupe carnetul și va pleca în Noua Zeelandă dacă ia bătaie de la Croitoru”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 18:11

Cornel Șfaițer, managerul general al celor de la Sepsi, e sigur că Leo Grozavu va câștiga duelul cu Marius Croitoru.

  • Sepsi - FC Botoșani se joacă în penultima etapă a sezonului, pe 15 februarie, și poate fi decisiv în stabilirea formațiilor calificate în play-off.

Șfaițer și Grozavu, acum la Sf. Gheorghe, își vor înfrunta fosta formație în 2020. Managerul covăsnenilor e sigur că experiența va avea câștig de cauză.

„Croitoru este un antrenor tânăr cu multă dorinţă de afirmare, Leo este un antrenor mult mai experimentat. Va fi un meci aprig disputat. Sunt sigur că Leo îşi va dori mult victoria”, a declarat inițial Șfaițer pentru TV Telekom Sport. 

Întrebat de reporter dacă Grozavu își va rupe carnetul și va pleca în Noua Zeelandă în cazul unui eșec, Sfaițer a răspuns fără ezitare: „Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta. Dorinţă va avea şi Croitoru, Leo mai multă, pentru că va întâlni fosta echipă. Ne dorim să reuşim victorii în cele patru etape care au mai rămas din sezonul regulat. Sunt sigur că Leo va pregăti la fel de bine meciul, ca şi Croitoru, dar nu cred că va fi cazul. Îşi va rupe carnetul şi pleca în Noua Zeelandă”.

Vezi și:

Cornel Şfaiţer dezvăluie de ce nu a ajuns la Dinamo + Ce își propune la Sepsi: „Sper să mai găsim un Moruțan sau un Bordeianu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  01 Ianuarie 2020, 12:30

sa te auda d-zeu , acum si pururea si-n vecii vecilor , amin !

prost.sa.fii.fc5bist
prost.sa.fii.fc5bist  •  01 Ianuarie 2020, 11:46
Postat de prost.sa.fii.fc5bist pe 31 Decembrie 2019, 19:50

Fc Botoșani nu este decat o făcătură gigista, acceptată ti.că.los de telecomandatul de burleanu, distrugatorul fotbalului românesc!! Ce rivalitate! Slugarnicie!! ...In play-off E LOCUL LUI DINAMO!! Sa știe asta toți *** gigisti care fac ierarhiile cu arbitri manjiti ai lui Deaconu!

Evident scu.rsu.ri.le gigiste vor trebui să dispară din Liga 1, așa cum sper ca DNA-ul și justitia sa mearga pana la capat cu mafiotul asta șantajist care a făcut fraudă fiscală mai mare ca in Golful Porcilor!

prost.sa.fii.fc5bist
prost.sa.fii.fc5bist  •  01 Ianuarie 2020, 11:43
Postat de manty_one pe 31 Decembrie 2019, 22:43

primul cuvant de la nick-ul de tembel ti se potriveste perfect,agramatule..locul lui momano an de an este in play-out,faliment scrie pe voi,prostule!!

Bai *** gigist, ati distrus Liga 1 cu aranjamentele noastre cu arbitri si cu cooperativa voastra gighista care face legea ***la distrugand fotbalul romanesc! *** mai ai yupeul sa guiâi pe-aici!?? Huooo gigistilor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează