FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se sfâșie câinii! Familia Nunweiller îl distruge pe Cornel Dinu: "A îmbătrânit urât, e unul care și-a turnat colegii la Securitate" + răspunsul devastator al lui Dinu

Articol de , - Publicat joi, 03 mai 2018 17:42

Mihaela Nunweiller, fiica lui Lică Nunweiller, l-a distrus pe contul personal pe Facebook pe Cornel Dinu, după ce GSP.ro a anunțat propunerea PCH ca noul stadion al lui Dinamo să poarte numele "Procurorului", iar mai multe legende dinamoviste au fost de acord cu asta.

  • Familia Nunweiller a numărat 5 frați fotbaliști: Dumitru, Ion, Lică, Victor și Eduard, fiecare trecut cel puțin o dată pe la Dinamo în carieră;
  • Lică Nunweiller a jucat la Dinamo între 1957 și 1967, din postura de mijlocaș. A marcat 5 goluri în 140 de meciuri, câștigând 5 titluri și două Cupe. A murit în 2013;

"Despre Dinu, nu mă apuc să scriu ce știu. Pentru că e un individ care a trăit și îmbătrânit urât și despre care îmi repugnă amintirile. Și cele de când eram mică și auzeam ce vorbeau tata și frații lui despre el. Dar și mai mult de când am crescut și am înțeles singură ce înseamnă un om cu caracter urât. De fapt, fără caracter.

Unul care și-a turnat colegii la Securitate, i-a săpat cât a putut de mult pentru a-i înlătura ori din echipă ori de pe banca tehnica (și prin intermediul consoartei care era mai mult iubită de conducerea clubului, decât de alții!), și al cărui tătuc este Iliescu. Ion. Ăla de îi curge comunim șis bolșevism în loc de sânge prin vene!", au fost acuzele pe care fata lui Lică Nunweiller le-a adus lui Cornel Dinu.

2

Reacție acidă a lui Dinu

Cornel Dinu a reacționat imediat când a auzit cuvintele jignitoare care îi sunt aduse de către Mihaela Nunweiller.

"Publicați, băieți, într-o veselie toate tâmpeniile pe care le emit «parașutele» din Dorobanți care nu merită numele de Nunweiller. Nelu și Radu erau fotbaliști. De morți numai de bine! Aici a ajuns țara, ce să mai zic. Eu sunt onorat de asocierea cu Ion Iliescu, fără de care mahalagioaica n-ar mai fi apucat să împroaște cu noroi și neadevăruri care o fac demnă urmașă a mămicii sale și a mătușii care la o cea mai frumoasă finală a Cupei României câștigată de Dinamo în fața Stelei, 5-3, prin anii 60, au ridicat trofeul, ele amândouă reușitele, în balconul de la 23 august, arătându-le suporterilor care aclamau o răzbunare fără sens cu Steaua.

Cele două vivandiere remarcate în halele Oborului, strigau în gura mare: «V-am pus-o! V-am pus-o!», de i-a făcut în primul rând pe soți, dar și pe Pârcălab, Ghergheli, Frățilă, Piți Varga, Petre, Octavian Popescu, Haidu să se ascundă în vestiar de rușine. Asta deși lumea îi dorea pe ei în balcon. Ce pretenții să mai avem? Asta e vietatea care le moștenește pe cele două vivandiere. Întrebați-l pe Pârcălab. Să-i dea Dumnezeu sănătate ca e încă în viață printre noi. Vă spune el ce a fost și cu tăticuțul. Eu încă o dată spun, de morți numai de bine. Doar răspund, nu atac niciodată primul, fără argumente", a declarat Dinu pentru GSP.ro.

Mihaela Nunweiller a revenit și i-a răspuns "Procurorului": "Dinu își arată cu adevărat lipsa de caracter pentru că eu am făcut doar afirmații reale. Faptul că face referire la mama care a fost și este icoana vieții mele și faptul că nu are nici cea mai infimă urmă de respect pentru cineva care nu mai este în viață, denotă cât de ranchiunos este de fapt. Când mama ne lua de la școală ne mai întâlneam pe stradă, fiind vecini cu Dinu, iar mama ne strângea de mânuțe, trecea mai departe și saluta doar dând din cap. Asta până când n-a mai salutat-o el deloc. Dinu și-a dorit întotdeauna să facă parte din cercul restrâns al părinților mei. Nu era agreat, toată lumea fugea de el pentru că era turnător și săpător.

Când am scris că a îmbătrânit urât și că a trecut prin viață degeaba nu am spus o gratuitate. Poate să spună orice despre mine, dar eu când mă uit în oglindă nu am motive să plec ochii. Nu știu la care matușă a mea se referă, dar faptul că vorbește despre mama care a fost un model exemplar de mamă și de femeie, arată găunoșenie și micime umană.  Mă face «parașută» de Dorobanți pentru că locuim aici de 43 de ani. Proximitate în care a locuit și el până când a început să se pupe pe gură cu Iliescu și a ajuns să stea în Primăverii".

Florin Prunea, desființat!

Apoi, fiica lui Lică Nunweiller l-a luat în colimator și pe Florin Prunea, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Dinu.

"«Vorbim de unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut această țară. (...bla bla). Dinu e unul dintre cei doi câini de pe emblema lui Dinamo.(!!!!!!!!!) Se indentifică cu clubul din toate punctele de vedere», zice Florinel Prunea.

Adică unul care a îmbrăcat și a jucat în tricoul alb roșu și se presupune că știe câte ceva despre istoria clubului. Plus că a fost și contemporan cu cei care au scris istoria clubului, adică tata și Nelu! Unul care "nu știe" nici până acum că cei doi câini roșii de pe emblema clubului sunt tatăl meu și fratele lui.
Adica, Nunweiller IV și III! (...)

Revenind, cam cât de mic să fii să îl pupi în fund pe unul care n-are nici în clin, nici în mânecă cu câinii din emblemă. Răspuns: cam cât Prunea! Cam cât de pigmeu să fii să te faci preșuleț doar pentru că ăla la care face referire trăiește încă și tu vrei să mănânce și gurița ta ceva de pe urma lui? Răspuns : tot cât Prunea!

De ce nu s-ar numi Radu Nunweiller? Adică altă legendă care ar merita recunoașterea publică a talentului său și a dăruirii cu care a jucat pentru Dinamo?

Și, în caz că toți cei chestionați au uitat, și nici nu mă miră să fie așa, alcoolul nu face casă bună cu memoria pe termen lung, este știut și că Angelo Niculescu, antrenorul echipei naționale, începea creionarea pe hârtie a echipei cu Radu, vârful de atac, pentru că era omul de bază, în traducere cel mai bun, nicidecum cu portarul și ceilalți!", a adăugat Mihaela Nunweiller.

clipboard01

Citește și:  EXCLUSIV 10 reacții ale marilor jucători dinamoviști, după propunerea ca noul stadion să poarte numele "Cornel Dinu": "Serios! Asta mă interesează pe mine acum?!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (143)
red.blue
red.blue  •  03 Mai 2018, 18:12

Ioan,Radu Nunweiller erau fotbalisti adevarati frate,Dinu era un cotonogar un rupe oase exact ca Bumbescu.

dora
dora  •  07 Mai 2018, 12:58

Doar 5 goluri in 140 de meciuri...ce taare a fost Lica asta la viata lui...

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  06 Mai 2018, 23:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (143)
Comentează
Close