FOTBAL  »  Superliga  »  

Se teme de DNA?

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2008 00:00

Copos a anunţat că intenţionează să se retragă definitiv din fotbal, dar susţine că decizia sa nu are legătură cu ancheta privind transferurile dubioase

George Copos a făcut ieri un anunţ surprinzător, spunînd că intenţionează să nu mai investească în fotbal: "Este un capitol închis definitiv pentru mine. Vă rog să mă înţelegeţi şi să-mi respectaţi decizia! Îmi pare rău, dar nu voi mai vorbi despre fotbal, nu mai vreau să ştiu nimic".


Unul dintre motivele supărării ar putea fi ancheta DNA, în care oficialul giuleştean este urmărit penal pentru transferurile lui Florin Bratu şi Cristian Dulca, dar şi ameninţările suporterilor, care au "luat foc" cînd au aflat de o posibilă trecere a lui Pancu în Ghencea. Pînă la urmă, mijlocaşul a ajuns în Giuleşti, însă fanii rapidişti nu au trecut uşor cu vederea indecizia patronului de a-l transfera la Rapid.

În ultimii ani, Copos a anunţat de mai multe ori că se retrage din fotbal şi de fiecare dată îşi motiva decizia. Ultima oară s-a întîmplat la partida cu CFR (1-2) din turul campionatului, cînd elevii lui Rednic au fost dezavantajaţi clar de arbitraj. De data aceasta însă, patronul din Grant nu a dorit să dezvăluie motivul care l-a determinat să ia o astfel de hotărîre, dar a negat că ieşirea sa din fotbal ar avea legătură cu DNA-ul. "Vă asigur că nu aceasta este cauza. Noi am respectat legislaţia şi vom demonstra asta cu acte. Cauzele sînt cu totul altele şi sînt prea multe pentru a le enumera", a spus Copos pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1.

12 milioane de euro a anunţat George Copos că este bugetul Rapidului pe anul 2008

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează