FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se văd campioni » Steaua şi-a personalizat echipamentul de prezentare cu numărul 24

Victoria cu Vaslui le-a dat din nou aripi steliştilor
Victoria cu Vaslui le-a dat din nou aripi steliştilor

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 20:56

Pentru partida cu FC Vaslui, 1-0, disputată duminică seara, Steaua s-a îmbrăcat în haine noi.

Treningurile şi gecile celor din staff-ul tehnic au fost inscripţionate în partea dreaptă cu numărul "24", o adevărată obsesie pentru roş-albaştri avînd în vedere că dacă vor cîştiga campionatul, acesta ar fi al 24-lea titlu din istoria clubului.

Contra moldovenilor, în momentul în care echipele au ieşit pe gazon, elevii lui Reghe au purtat toţi bluza de trening pentru a arăta noile haine. În plus, pe banca tehnică, managerul Mihai Stoica, team managerul Marius Ianuli şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au fost îmbrăcaţi în noile geci de fîş cu sigla "24", care a fost alăturată unui alt logo, "US 24" şi harta României în culorile roşu şi albastru.

După meci, tehnicianul din Ghencea a explicat gestul spunînd că Steaua nu trebuie să se creadă campioană: "Nu ne-am asigurat titlul, mai avem de muncit pînă acolo, însă cu acest gest vrem să-l forţăm puţin să vină la noi".

"Sîntem întrebaţi din octombrie dacă Steaua se poate considera campioană. Eu cred că da! Cu tot respectul pentru celelalte echipe, am impresia că nu mai putem fi ajunşi" (Florin Gardoş, fundaş Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

5 lei biletul la Brăila
Roş-albaştrii vor profita de pauza competiţională şi vor disputa un amical în compania liderului Seriei B1, CF Brăila. Organizatorii au scos ieri la vînzare peste 15.000 de bilete, acestea avînd preţul de 5 lei. Partida urmează să se dispute pe stadionul Municipal din Brăila, sîmbătă, cu începere de la ora 13:00. Pînă în acest moment nici un post de televiziune nu s-a arătat interesat să transmită meciul.

"Ăsta-i nivelul lui Tănase"
Viorel Moldovan a comentat evoluţia modestă a lui Cristi Tănase din ultima vreme. "Nu ştiu de ce toată lumea aşteaptă atît de multe de la el. Cred că tocmai aşteptările sînt prea mari... Nu cred că un jucător de 26 de ani mai poate să progreseze foarte mult. Asta-i limita lui, ne-a arătat în multe meciuri că nu poate să depăşească un anumit nivel", a spus Moldovan la DolceSport.

Porumboiu regretă
Adi Popa a fost ca şi transferat în vara trecută la Vaslui, însă afacerea pe picat atunci pe motiv că mijlocaşul n-ar fi trecut vizita medicală. "Am fost indus în eroare de un colaborator despre starea lui şi pînă la urmă s-a dovedit a fi o minciună grosolană", a declarat Adrian Porumboiu după Steaua - FC Vaslui 1-0, de duminică seara. Dumitru Dragomir a opinat: "Normal că Porumboiu regretă, a pierdut un fotbalist de peste 5 milioane de euro. Cam atît valorează acum!".

Dubiile lui Narcis
Directorul general al celor de la Oţelul, Narcis Răducan, a comentat interesul Stelei pentru mijlocaşul ofensiv Laurenţiu Iorga, 25 ani: "E posibil ca interesul pentru Iorga să fie o strategie de-a domnului Becali, mai ales că etapa următoare vom evolua în meci direct. Cred însă că patronul Stelei chiar îl place pe Iorga, în discuţie chiar e un fotbalist foarte bun. Nu ne jucăm de-a negocierile înainte de joc, am luat-o ca pe o apreciere".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
armion
armion  •  19 Martie 2013, 11:57

Acestei echipe bolsevice(ca si lui dinamo ) i-ar trebui retrase toate titlurile din timpul comunismului. Acestea au fost luate cu japca. Jucatorii erau luati cu arcanul, se lafaiau in bani luati si de la stat si de la militari prin cotizatie ,,benevola",aveau conditii excelente fata de restul echipelor care se tarau ca si acum.

vandersaar
vandersaar  •  19 Martie 2013, 10:14

Astia sunt dovada clară ca amatorismul e la cel mai înalt nivel in România.

imperator
imperator  •  19 Martie 2013, 08:45
Postat de ko-ko pe 19 Martie 2013, 01:18

Aroganta ii doboara pe albanezi...cel mai antipatic si golanesc club din istoria Romaniei...infiintata de comunisti, condusa azi de condamnati si blatisti dovediti. Bleah. 24 de furturi la activ! Hai sictir!

: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează