FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Un fost jucător din Liga 1 a câștigat o mică avere din TikTok: „Am făcut banii ăștia fără să mă mișc!”

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 11:53 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 13:57

Sebastian Chitoșcă (30 de ani), a vorbit, în direct la GSP Live, atât despre situația tatălui și a surorii lui, care lucrează într-o fabrică din Germania, dar și despre situația fratelui lui, pe care statul german l-a ajutat să se angajeze, acesta fiind nevoit să se opereze de două ori pe creier, în urma unui accident suferit.

Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit că a muncit în București, în domeniul auto, așa cum a făcut-o în Germania, unde a fost vopsitor auto. De asemenea, Sebastian Chitoșcă a mai spus și că a făcut o mică avere din rețeaua de socializare Tik Tok, spunând însă că a renunțat la lumea virtuală, pentru că era bulversat după ce stătea chiar și 8 ore încontinuu în timpul unui live. 

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, din nou în prim-plan » Mesajul dur transmis de mama copilului său
ITALIA
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, din nou în prim-plan » Mesajul dur transmis de mama copilului său

Câți bani a făcut Sebastian Chitoșcă din Tik Tok: „Stăteam câte 8 ore”

„Ai mei sunt bine, sunt ok. Tatăl meu lucrează într-o fabrică în Germania, sora mea la fel. Fratele meu a început să muncească și el. E într-o țară în care autoritățile i-au căutat de lucru timp de doi ani de zile, având în vedere problemele pe care le are. Nu știu dacă în țara asta îți caută cineva de muncă și îți trimite foaia acasă și îți zice: «de mâine ești angajat».

Lucrează, câștigă destul de bine. De atunci e altfel, pentru că se deschide oamenilor. Eu am muncit în București, dar nu vreau să zic unde. Am muncit, dar nu mă duceam pentru bani. Tot în domeniul mașinilor munceam. Mă duceam doar ca să ies din rutina Netflix, Instagram, internet, viața virtuală. 

Nu ieșeam din casă și am spus: «stop, trebuie să fac ceva». Un om normal trebuie să aibă o activitate, să se ducă la job, nu să stea acasă indiferent dacă are bani sau nu are. E ca un copil, te duci la școală. 

La școală nu ai nevoie de 12 ani ca să te educi. Bine, la noi poți să faci și 40 de ani de școală, că tot prost ieși din școală. Înveți niște chestii care nu te ajută în viață. Vorbim de Lucian Blaga și de 60 de ani încoace. Învățăm să ce? Bagă și tu o oră de educație financiară, o oră de educație sexuală, învață tineretul să nu se prostitueze.

Acum ce înveți la școală? Copiii stau pe telefoane în timpul orelor și fac live-uri. Ce școală e aia? Eu cunosc coameni care nici la grădiniță nu-și mai duc copiii. Își cheamă o educatoare acasă, să lucreze cu copilul acasă. Sunt grădinițe în care lucrurile se întâmplă normal, pentru că își dă lumea interesul, și sunt grădinițe în care nu își dă nimeni interesul. 

Trebuie să fii foarte atent. În Germania nu se întâmplă lucrurile astea. Chestia asta mă atrage pe mine afară, nu banii. Bani se fac și în țară, că la ce e în București, prost să fii să nu faci bani în ziua de azi”, a spus Sebastian Chitoșcă, la GSP Live. 

Sebastian Chitoșcă: „Am făcut 12.000 de euro în două luni pe Tik Tok”

„Am făcut 12.000 de euro în două luni pe TikTok, fără ca măcar să mă mișc. Stăteam 8 ore pe live. Închideam telefonul și eram bulversat. Nu mai pot să fac asta, nici nu îmi mai doresc. Nu sunt eu ăla, cum nici acum nu mai pot să fiu fotbalist”, a mai punctat Sebastian Chitoșcă. 

În carieră, Sebastian Chitoșcă a jucat la Ceahlăul Piatra-Neamț, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari, FC Brașov, FC Botoșani și Universitatea Cluj. S-a retras în anul 2019 din fotbal, la numai 26 de ani.

Citește și: 

Dezvăluire incredibilă din vestiarul unei echipe de Liga 1 » Înregistra și îi trimitea totul antrenorului: „L-a prins lumea făcând asta”

Moment neștiut cu Burchel, șeful Școlii de Antrenori: „Moldovene, te iau pe tine, dar o să am probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Mondo
Mondo  •  20 Februarie 2023, 20:17

Un *** ne spune cit trebuie sa invatam sau ce trebuie sa invatam. Ar trebuii sa fie lasat sa vorbeasca numai pe canale destinate ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Februarie 2023, 17:48
Postat de Ceferinho pe 20 Februarie 2023, 15:22

Uite unde era intaiul educator si profesor al romanilor de pretutindeni... Stai, ba, copile linistit in banca ta si vezi-ti in tihna de tip-top, lasa-ne pe noi astia fraieri care apreciem scoala, nu ne purta tu de grija, antreprenorule care esti!

Îți dai seama! Un ins care-și face praf cariera, se apucă de tiktok, ajunge atârnător la statul german, iar acum vine și dă lecții în privința programei școlare! De unde tot excavează gsp-ul indivizii ăștia?!

1cesare
1cesare  •  20 Februarie 2023, 16:43

... provine dintr-o familie modestă dar cinstită și muncitoare... cunosc familia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează