FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

EXCLUSIV FRF mizează pe Sebastian Colțescu » Delegat la lupta pentru play-off, după ce a fost suspendat de UEFA

Sebastian Colțescu va continua să arbitreze în Liga 1, chiar dacă a fost suspendat de UEFA
Sebastian Colțescu va continua să arbitreze în Liga 1, chiar dacă a fost suspendat de UEFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 12:15 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 12:43

Sebastian Colțescu (43 de ani), suspendat pentur scandalul izbucnit la meciul PSG - Bașakșehir din decembrie 2020, va continua să arbitreze în Liga 1. „Centralul” din Craiova a fost delegat de CCA la meciul Chindia - Astra Giurgiu. 

Găsit vinovat de „conduită incorectă” de către forul continental, Sebastian Colțescu a fost suspendat de Comisia de Disciplină a UEFA până pe 30 iunie 2021, data care marchează finalul acestui sezon. Totuși, Colțescu poate oficia în continuare în Liga 1.

Sebastian Colțescu, delegat la Chindia - Astra

Gazeta Sporturilor a aflat astăzi care va fi primul meci condus de Sebi Colțescu după suspendarea primită zilele trecute. CCA l-a delegat la duelul dintre Chindia Târgoviște și Astra Giurgiu, partidă care se joacă duminică, la Buzău, de la ora 18:00. Meciul nu e lipsit de miză, ambele formații luptând pentru accederea în play-off.

Ce a decis UEFA în privința lui Sebastian Colțescu și Octavian Șovre:

  • Sebastian Colțescu a fost suspendat până la sfârșitul sezonului, pe 30 iunie 2021. NU are voie să oficieze în niciun meci european! Și obligat să participe la un program educațional înaintea datei de 30 iunie 2021. 
  • Octavian Șovre nu este suspendat, dar trebuie să participe și el la acel curs. În același timp însă, UEFA l-a pedepsit și pe Pierre Webo, suspendându-l un meci pentru comportament nesportiv. Ceea ce confirmă cartonașul roșu pe care i-l arătase Hațegan în timpul partidei, pentru proteste repetate.

VIDEO Victor Ciutacu intervine în „scandalul Colțescu”: „Golănie de nivel planetar. Ba și Webo au făcut un circ de neimaginat”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV De ce nu mai cumpără Ajax din Liga 1 » Negocierea haiducească purtată de Gigi Becali: „Olandezii i-au spus că e ultima dată când fac afaceri împreună”

Dan Petrescu, aproape de revenirea în Liga 1! Clubul cu care ar putea bate palma

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  12 Martie 2021, 16:42
Postat de mircea.b pe 12 Martie 2021, 13:14

Cooperativa FCSB vrei sa spui?

Dar care alta?

mircea.b
mircea.b  •  12 Martie 2021, 13:14
Postat de parpalache pe 12 Martie 2021, 13:12

Amandoua echipele fac parte din cooperativa!

Cooperativa FCSB vrei sa spui?

parpalache
parpalache  •  12 Martie 2021, 13:12

Amandoua echipele fac parte din cooperativa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează