LIGA 1  ·  DINAMO - CRAIOVA 0-2

„Sebi, mi-e rău” » Secundul lui Eugen Neagoe, Sebi Moga, povestește clipele dramatice de pe banca lui Dinamo

Eugen Neagoe și Sebastian Moga
Eugen Neagoe și Sebastian Moga

Luni, 22 Iulie

Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe (51 de ani), a povestit ce i-a transmis antrenorul aseară înainte să i se facă rău și să fie transportat de urgență la Spitalul Floreasca.

„«Sebi, mi-e rău, cheamă doctorul» mi-a spus la un moment dat! Am văzut că nu era în apele lui și m-am ridicat și l-am lăsat pe doctor în locul meu. Apoi am văzut cum i s-a făcut din ce în ce mai rău și a leșinat.

Noroc cu oamenii de pe ambulanță care și-au făcut exemplar treaba și l-au salvat. Am fost aseară la spital, dar n-am putut intra. Doar soția lui Eugen a avut acces și ne-a spus că și-a revenit. Primul lucru a întrebat-o de meci, cât s-a terminat”, a spus Sebi Moga pentru sportulbistritean.ro.

„Da, așa este, fumează foarte mult și bea multe cafele. Nu doar ieri a făcut asta, ci tot timpul. S-a consumat foarte tare și cu toată situația asta grea de la Dinamo. Aveam încredere împreună că vom readuce echipa pe linia de plutire. Statistica ne ajuta. Și la Iași, tot cu Craiova ne-am revenit, după 4 etape fără victorie. La fel la Sepsi. Am pierdut în prima rundă și apoi am bătut Craiova în etapa a doua” Sebastian Moga, secundul lui Neagoe

 Citește și:

EXCLUSIV Am aflat ce scrie pe fișa de internare a lui Eugen Neagoe » „Dacă această tulburare se menține, pacientul poate muri”Soția unui artist a murit! A sfârșit tragic, după concertul lui. Imagine șocantă

Libertatea

Comentarii (1)

cornelconasu  •  22 Iulie 2019, 18:58

Cred că Dinamo până la urmă învingea ieri Craiova dacă nu se întâmpla cu Neagoe !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1