FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-1

Secretele revenirii Craiovei în meciul cu FC Botoșani » Cum a schimbat antrenorul oltenilor fața echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 18:56

CSU Craiova a câștigat meciul cu FC Botoșani, 2-1, după ce la pauză era condusă cu 1-0 și avea cu un om în minus. Vezi detalii!

Daniel Mogoșanu, antrenorul celor de la CSU, a vorbit despre meci și despre cum i-a motivat pe jucători să întoarcă rezultatul. 

"În prima repriză am făcut multe greșeli. În a doua parte am decis să jucăm în sistemul 4-3-2 și le-am cerut fundașilor laterali să urce.

Mă bucur că avem un grup unit și că au crezut în victorie. Mă bucur că, după atâtâ timp de când lucrez cu ei, au schimbat modul de abordare a meciului. Este foarte importat pentru mine că nu am cedat și am jucat pozitiv.

La pauză am avut un discurs pozitiv și le-am spus jucătorilor că nu au nimic de pierdut. Dacă vom mai păți așa, vom juca la fel, ofensiv. Am demonstrat că în 10 oameni am fost net superiori", a spus Mogoșanu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
fcu1948
fcu1948  •  01 Aprilie 2016, 18:53
Postat de fan_stiinta pe 01 Aprilie 2016, 12:45

pai ce ati facut ma nene maaaaaa! Iar ati fost in doliu ieri la victoria Universitatii Craiova in meciul cu fc botosani? :)) Praduitorii ***! Cica in vara va face *** mititelu un nou SRL la care sa va inchinati! (((((: CAPU SUS!

Ce faci pămpălăule, dai copy-paste la propriile postări? Chiar atât de bătut în țeastă ești încât să nu realizezi că te repeți precum un papagal??? Și care Universitate Craiova, că aia despre care ai scris tu se numește csu Craiova și se va desființa în curând! Oricum, bucură-te, sunt ultimele momente din existența csu clona, urmează desființarea! Chiar, ai fost la arest să îi duci pachețel vasileascăi????

fan_stiinta
fan_stiinta  •  01 Aprilie 2016, 12:45

pai ce ati facut ma nene maaaaaa! Iar ati fost in doliu ieri la victoria Universitatii Craiova in meciul cu fc botosani? :)) Praduitorii ***! Cica in vara va face *** mititelu un nou SRL la care sa va inchinati! (((((: CAPU SUS!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fan_stiinta
fan_stiinta  •  01 Aprilie 2016, 12:44

pai ce ati facut ma nene maaaaaa! Iar ati fost in doliu ieri la victoria Universitatii Craiova in meciul cu fc botosani? :)) Praduitorii draq! Cica in vara va face escrocul mititelu un nou SRL la care sa va inchinati! (((((: CAPU SUS!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează