FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SEVERIN 2-1

Secretul Stelei e lichid şi e galben! » Jucătorii Stelei s-au hidratat cu o băutură ciudată în meciul cu Severin

Georgevski a fost printre primii jucători care au testat băutura.
Georgevski a fost printre primii jucători care au testat băutura.

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 23:48

Toţi jucătorii lui Reghe au primit din partea preparatorului fizic, pe teren, pungi care conţineau un lichid de culoare galbenă, pe care l-au băut.

Steaua inovează sub conducerea lui Reghecampf, iar meciul de aseară a fost un nou prilej de a prezenta în văzul tuturor o metodă originală de a-i ţine proaspeţi pe jucători. Au fost două momente pe parcursul partidei în care spectatorii, dar şi telespectatorii au văzut scene nemaiîntîlnite în fotbalul românesc.

Imediat după ce Steaua a marcat golul 2, toţi jucătorii de cîmp au fost chemaţi în dreptul băncii de rezerve. Preparatorul fizic Thomas Neubert a scos o miniladă frigorifică din care le-a dat jucătorilor 3 pungi transparente, umplute cu un lichid de culoare galbenă.

Pîrvulescu, Bourceanu şi Georgievski au fost primii care au luat pungile şi au băut din ele, după care le-au dat şi colegilor lor, mai puţin Tătăruşanu. Una dintre pungi a rămas pe teren pînă la finalul primei reprize. Imediat cum "centralul" a pus capăt celor 45 de minute, medicul Stelei, Radu Paligora, a fugit şi a luat respectiva pungă de pe gazon şi a dus-o la vestiare.

Scena s-a repetat în minutul 70. Nu toţi fotbaliştii au băut cu plăcere respectiva băutură. Rusescu a avut chiar probleme mari în a înghiţi tot conţinutul pungii, pe faţa lui putîndu-se vedea adevărate grimase, în timp ce Georgievski mai mult a aruncat pe jos şi a scuipat lichidul decît să-l bea.

Napoli: "Au băut ceva, ceva!"
Antrenorul Severinului a avut două reacţii diferite referitor la lichidul pe care elevii lui Reghe l-au băut pe teren. "Nu ştiu dacă era apă în acele pungi", a spus în conferinţa de presă cînd a fost întrebat despre subeict. După ce întîlnirea cu ziariştii a luat sfîrşit, Napoli nu s-a abţinut să nu mai facă un comentariu. "Au băut ei ceva, ceva, nu?!", a spus Nicolo rîzînd, după care a plecat la vestiare.

"De ce vreţi să ştiţi voi ce le-am dat jucătorilor să bea?! Trebuie să ştiţi voi tot?! Ceai le-am dat, ceai cald, dacă vreţi, vă dau şi vouă, vreţi?!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Habar n-am ce au băut colegii mei. La mine n-a ajuns nici o pungă cu lichid, chiar nu ştiu ce era în acele pungi" (Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua)

"Ce am băut? O băutură energizantă dulce, asta am băut" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (186)
wollt
wollt  •  20 Noiembrie 2012, 07:56

://mysport.gsp.ro/wollt/note/sa-oprim-ipocrizia-11433.html

tigruzzu
tigruzzu  •  20 Noiembrie 2012, 01:51
Postat de alpin pe 19 Noiembrie 2012, 23:34

ESte celebrul "suc de portocale" al lui Lance Armstrong! E PO rtocale, dom'le!!

Neubert e, de felul lui, de baștină, de unde a jucat Reghekampf. Adică, din Cottbus, oraș din ex-RDG... Iar RDG-ul era cu 2 clase peste nivelul ortacilor lui Armstrong... Înțelegeți voi...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Noiembrie 2012, 00:11

Bautura energizanta este importata din Suedia si nu din Germania, sponsor fiind un roman fugit cu ani in urma care produce si exporta spirale !

Vezi toate comentariile (186)
Comentează