FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine pleacă? Ședință extraordinară la Dinamo: Badea, Rednic, Mureșan și Zăvăleanu decid viitorul echipei

Iuliu Mureșan și Mircea Rednic
Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 17:59 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 18:09

Tensiunile de la Dinamo continuă, iar situația din cadrul echipei continuă să fie una explozivă. În această seară, ar urma să aibă loc o ședință decisivă pentru viitorul imediat al clubului.

Penultimii în Liga 1, fără victorie din luna august, „câinii” au intrat într-un „vârtej” de nestăvilit! Jucătorii îl vor plecat pe Rednic, care se bucură, totuși, de susținerea lui Nicolae Badea și a oamenilor din DDB. 

În schimb, de partea fotbaliștilor dinamoviști s-ar afla cuplul Zăvăleanu - Iuliu Mureșan. Oamenii desemnați să supravegheze insolvența lui Dinamo nu sunt deloc satisfăcuți de munca lui Rednic, care n-a câștigat niciun meci de când s-a întors la echipă.

„Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”
DINAMO
„Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”

În această seară, la sediul firmei lui Răzvan Zăvăleanu, ar urma să aibă loc o ședință de amploare, informează ProSport. La ea urmează să ia parte Badea, Zăvăleanu, Rednic, Iuliu Mureșan. dar și reprezentanți ai proiectului DDB.

„Cina cea de taină” la Dinamo

GSP.ro a scris încă de sâmbătă despre ruptura existentă în vestiarul lui Dinamo și despre dorința jucătorilor experimentați din lot de a-l vedea pe Rednic plecat de la echipă cât mai repede. Lucrurile nu s-au limpezit nici acum. 

Potrivit Radio Dinamo, un site apropiat de proiectul DDB, liderii echipei i-ar fi convocat marți seară pe jucătorii tineri la o ședință extraordinară. Motivul? Cel mai probabil, o încercare de a-i întoarce și pe ei împotriva antrenorului.

O parte dintre jucătorii lui Dinamo sunt nemulțumiți de antrenorul Mircea Rednic și ar dori ca acesta să fie îndepărtat, în timp ce „Puriul”, sprijinit de suporteri, a început deja curățenia și i-a exclus din lot pe Steliano Filip și Cosmin Matei.

Conducerea lui Dinamo a confirmat pentru GSP.ro că cei doi au fost excluși din lotul A al echipei, din care vor fi aleși jucătorii pentru meciul din următoarea etapă. Lor li s-a transmis că pentru moment vor face parte din lotul B, care se pregătește separat

VIDEO Adrian Mutu: „Îmi doresc să se liniștească apele la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”

„Sincer, mi-am cam luat gândul” » Acuze incredibile: câștigătorul tombolei DDB spune că nu și-a primit nici acum mașina promisă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
caine_nevaccinat
caine_nevaccinat  •  08 Decembrie 2021, 23:19
Postat de ded.moroz pe 08 Decembrie 2021, 21:50

Pune o poză cu certificatul tău de IQ, acolo unde scrie 33 la punctaj

*** *** !! eram sigur ca nu faci !!! *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  08 Decembrie 2021, 23:01

https://www.realitateasportiva.net/exclusiv-revolutie-la-dinamo-dezvaluiri-incendiare-de-la-echipa-antrenata-de-mircea-rednic

creeperno115
creeperno115  •  08 Decembrie 2021, 22:36

Mircea Rednic ole!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează