FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Şefii de la CFR au două variante pentru înlocuirea lui Paulo Sergio » Ce-i impută portughezului

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 14:42

Aflat în Qatar, la El Jaish, Răzvan Lucescu a avut o primă rundă de negocieri cu clujenii, dar în cărţi se mai află şi alte nume.


Remanierea anunţată de finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, la finele sezonului nu îi vizează doar pe jucători, ci şi pe antrenorul Paulo Sergio. Tehnicianului portughez nu îi va fi prelungit angajamentul, scadent în vară, şefii clujenilor fiind total nemulţumiţi de exprimarea în teren a echipei de la reluarea campionatului. Gruparea "feroviară" nu a înregistrat nici o victorie în cele 6 partide disputate în acest an, o serie negativă nemaiîntîlnită în istoria recentă a clubului.

Obsesia Hora
Relaţiile dintre Paulo Sergio şi şefii CFR-ului s-au răcit şi datorită considerentelor de ordin tactic. Lusitanul l-a titularizat obsesiv pe mijlocaşul Ioan Hora în returul de campionat, fără ca fotbalistul să marcheze vreun gol sau să dea randamentul scontat. În schimb, Ciprian Deac a fost utilizat foarte puţin, chiar dacă fostul jucător al lui Schalke s-a refăcut complet după accidentarea suferită la genunchi în prima parte a sezonului.

L-au contactat deja pe Răzvan Lucescu
Oficialii campioanei en-titre au demarat deja căutările pentru noul antrenor. Favorit să preia banca tehnică a "feroviarilor" este Răzvan Lucescu, care a şi fost contactat deja. Lucescu jr. nu vrea să mai continue în Quatar, la El Jaish, unde îi expiră angajamentul în luna mai. Fostul selecţioner a fost dorit în Gruia încă din toamna anului trecut, după plecarea lui Ioan Andone de la Cluj. Atunci, Lucescu jr şi-a dorit o experienţă în afarea graniţelor, dar le-a transmis şefilor CFR-ului că va lua în calcul mereu ideea unei colaborări pe viitor.

Nu e sigur de prelungire
Chiar dacă echipa e ca şi calificată în Liga Campionilor Asiei (LCA) şi pentru sezonul viitor, şefii lui El Jaish nu i-au propus încă lui Răzvan prelungirea angajamentului. Chiar dacă echipa e pe locul 3 în prima ligă, Al Jaish are puţine şanse să prindă locul secund cu trei runde înainte de final sau să avanseze din grupele LCA. Acestea sînt motivele pentru care şeicii ezită să continue cu Lucescu jr. pe bancă.

Duel şi cu Dinamo
Noul acţionar majoritar de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, îl doreşte şi el pe Răzvan pe banca "cîinilor roşii" din vară, pentru un posibil parteneriat cu Şahtior. Legătura ar fi făcută de Mircea Lucescu, care ar putea să-l convingă pe patronul Rinat Ahmetov să semneze o înţelegere privind împrumutul unor jucători în Ştefan cel Mare sau chiar implicarea sa financiară!

Varianta Grigoraş
Un alt nume aflat pe lista CFR-ului pentru înlocuirea lui Paulo Sergio este cel al lui Petre Grigoraş. Actualul tehnician al Oţelului i-a impresionat pe oficialii din Gruia prin activitatea sa de la Pandurii Tg. Jiu. Calitatea jocului prestat de gorjeni, cu o posesie prelungită şi o verticalizare bună, e argumentul care îl propune pe Grigoraş pentru banca tehnică a "feroviarilor".

15 mii de euro pe lună cîştigă Paulo Sergio la CFR după numirea sa în noiembrie anul trecut
16 puncte din 30 posibile a strîns CFR Cluj cu tehnicianul portughez pe bancă
7 victorii, 4 remize şi 5 înfrîngeri este bilanţul lui Paulo Sergio pe banca feroviarilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gymd
gymd  •  21 Martie 2013, 19:30

Habar nu au fotbal, daca vor un fotbal spectaculos,cu posesie, cu tot, aduce-ti unul dintre Bergodi si Boloni

jocuri
jocuri  •  21 Martie 2013, 18:35

adevarul ca la CFR si jucatori se omoara tare sa joace ceva ??? nu cred ca este numai vina antrenorului este si vina conduceri, tot la fel este de ADEVARAT ca daca nu ii vindea acuma pe sogou si bastos NU stiu cand mai primeau eu asa oferte pe cei doi.

sibelius
sibelius  •  21 Martie 2013, 17:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si el, si Lajos Satmareanu, si Roland Nagy, iar Ienei a antrenat tot la CFR. De Selymes nu mai amintesc, el jucand la alt CFR.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează