FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Șefii lui Dinamo, făcuți praf: „Îmi explodează capul, e groaznic! Batmani, Spider-Mani... Minciuni!”

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a fost invitată în această dimineață la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre situația dificilă de la Dinamo
Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a fost invitată în această dimineață la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre situația dificilă de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 10:10 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 11:28

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a fost invitată în această dimineață la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre situația dificilă de la Dinamo, club care are grave probleme financiare.

„Chiar ieri spuneam că dacă mai aud un cuvânt de Dinamo îmi explodează capul. Măi, este groaznic! Este cumplit, pentru că niște oameni, indiferent de numele lor, își bat joc de numele unei țări, de o emblemă românească. Cu atât mai grav este că au venit într-un costum de salvatori, Batmani, Spider-Mani, și s-a adeverit că sunt doar desene animate. 

Trăim în 2020. Banii îi pui acum, iar în maxim 48 de ore ajung în orice colt al planetei. Aceste minciuni nu merg. Din păcate, uite că se simte pe toate palierele această criză. Unde e o criză financiară, evident că se răspândește peste tot. Nu mă surprinde atitudinea fanilor lui Dinamo. În primul rând, este situația care este. Dacă s-ar strânge mai mult de 6, ar fi amendați imediat, risipiți. Ce sa facă oamenii? Ei probabil că sunt foarte vocali în mediul online”, a declarat Lorena Balaci la GSP Live.

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

Cosmin Contra e hotărât să-și dea demisia de la Dinamo, dar „Guriță” va sta în mod sigur pe bancă la partida de azi cu FC Voluntari, de pe teren propriu.

Anunțul a fost făcut de Alex Couto Lago, cel care ocupă în continuare funcția de director general al „câinilor”. Cel puțin pentru moment, oficialul spaniol nu aduce în discuție posibilitatea ca actualul antrenor al lui Dinamo să-și rezilieze contractul - detalii, AICI.

GSP Live: emisiunea integrală cu Lorena Balaci

VIDEO Echipele probabile la Dinamo - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ultimul meci al lui Contra? „Guriță” ar putea pleca dacă nu câștigă nici astăzi. Echipe probabile + cote

PCH a găsit vinovatul pentru dezastrul de la echipă: „A îngropat clubul, după care a vrut să se spele de distrugere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mehighms
mehighms  •  21 Noiembrie 2020, 04:28
Postat de creeperno pe 20 Noiembrie 2020, 22:41

Pe Vasile din Ferentari cand il invitati?

te invita pe tine frustratule.. ca oricum esti toata ziua online!

creeperno
creeperno  •  20 Noiembrie 2020, 22:41

Pe Vasile din Ferentari cand il invitati?

deusdat
deusdat  •  20 Noiembrie 2020, 15:42

Ce se bagă cucoana asta unde nu-i fierbe oala? Ea la ce echipă a jucat?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează