FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

seful Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2007 00:00

"Jaloane miscatoare"

- Domnule Rednic, este Dinamo in grafic? Sinteti satisfacut sau ingrijorat?
- E bine, e chiar bine! Ma bucur ca am terminat turneul cu un trofeu, iar asta conteaza pentru moralul jucatorilor, chiar daca au fost meciuri amicale.

- Cristi Borcea a dat ordin sa cistigati miercuri un alt trofeu, Supercupa cu Rapid.
- Da, asa ne-a cerut. Titluri si trofee pe banda. (ride) Bine ca a lasat banii pentru jucatori, daca le mai da e bine venit. O prima frumoasa si meritata.

- A fost un razboi psihologic cistigat de Dinamo prin faptul ca a batut pe Besiktas la penaltyuri?
- Nu stiu daca ne mai intilnim cu turcii, dar eu cred ca am cistigat mai mult decit un trofeu prin victoria cu Besiktas. Faptul ca invingi la loviturile de departajare ofera incredere in tine, dar si in coechipierul tau. Am cistigat ceva pretios cu turcii!

- Inovatoare metoda. Un antrenament zilnic si in rest destul de multa libertate acordata jucatorilor. De ce?
- A fost munca multa si buna, chiar daca unii cred ca ne-am distrat pe aici. Ati scris ca am jucat linga cirnati, dar au fost antrenamente tactice, iar cele doua echipe de amatori din Austria au reprezentat jaloane miscatoare pentru noi. Ne-a prins bine. Antrenamentele au fost facute cu placere si conteaza. Baietii stiu ca greul abia incepe. Sint profesionisti, nu mai trebuie sa le zic eu.

"Nu ma intereseaza susotelile"

- Dar baietii sint bosumflati cind ii schimbati. Cum veti reusi sa-i impacati pe toti?
- Treaba lor, eu nu ma schimb! Ei trebuie sa se schimbe dupa mine. Sa fie clar. Eu am principiile mele, nu ma schimb dupa nimeni! Indiferent cum se numeste si cine e. Cind intra pe teren, respectivul trebuie sa faca diferenta, sa demonstreze ca merita sa fie titular. susotelile si discutiile pe la colturi nu ma intereseaza. Le-am spus-o si baietilor, o anunt si public.

- Va nemultumea faptul ca se iau goluri din faze fixe. Ii simtiti mai concentrati pe jucatori dupa ce i-ati certat?
- Sper sa ne imbunatatim acest lucru. Eu sint multumit de baieti, n-am nimic ce sa le reprosez. Sint mindru de ei si vreau sa stie toata lumea acest lucru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează