FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1

FOTO L-a băgat în ghips! Cum arată Camara, după faultul care l-a scos din joc în Botoșani - CFR + cât va lipsi

Sekou Camara s-a accidentat în minutul 20 al partidei FC Botoșani - CFR Cluj
Sekou Camara s-a accidentat în minutul 20 al partidei FC Botoșani - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 22:37 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 22:47

Sekou Camara (25 de ani), atacantul celor de la FC Botoșani, va absenta timp de 3 săptămâni de pe gazon, în urma unei accidentări suferite în partida FC Botoșani - CFR Cluj, 1-1, în runda cu numărul 20 din Superliga. 

Camara a fost faultat în minutul 20 de către Denis Kolinger (28 de ani). Fundașul central al clujenilor a intrat energic cu umărul în adversarul său la un contraatac rapid al gazdelor și a văzut cartonașul galben.

Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia
CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB
Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia

Fotbalistul din Guineea s-a resimțit după duel și a fost înlocuit imediat de către Andrei Dragu (23 de ani), autorul golului moldovenilor.

În urma contactului, Sekou Camara s-a ales cu mâna stângă ruptă! I-a fost pusă în ghips la Spitalul Municipal din Botoșani. 

+1 FOTO

Flavius Stoican: „Azi au excelat toți din punct de vedere al atitudinii”

Flavius Stoican (46 de ani), antrenorul botoșănenilor, s-a arătat mulțumit de felul în care elevii săi s-au prezentat în partida contra campioanei României. 

„A fost un meci împotriva unei echipe care a controlat prima repriză, care a avut situații de a marca. Cea de-a doua repriză a fost una echilibrată, inițiativa venind din partea noastră.

Mă bucur pentru Claudiu Dragu că a reușit să marcheze. Sper să o țină tot așa. Știam că există potențial la această echipă. Important e să facem și un meci viitor bun. Le-am spus și lor că trebuie să ne gândim la un joc bun, pentru că jocul bun aduce rezultate.

E destul de devreme pentru mine să pun pe tapet cine m-a impresionat și cine nu. Azi au excelat toți din punct de vedere al atitudinii. Băieții au trecut ptintr-o serie de rezultate negative, e normal să aibă momente în care nu au încredere când au mingea la picior. Sper ca la meciul cu FCSB să eliminăm ușor, ușor asta.

Din punctul meu de vedere, azi s-au întors multe ghinioane. Au pierdut puncte în ultimele minute. Au fost egalați în ultimele minte de Chindia, la fel s-a întâmplat și la CSU Craiova. Astăzi, norocul s-a întors în favoarea noastră”, a declarat Flavius Stoican, la finalul partidei.

VIDEO. SUPERLIGA / Dragu dă lovitura în prelungiri și FC Botoșani smulge un punct în fața campioanei CFR

Citește și:

Petrescu acuză arbitrajul! Faza incriminată cu 31 de secunde înainte de egalare: „A fost clar! Trebuia să intervină VAR-ul!”

Cine e fotbalistul din Superligă care l-a impresionat pe MM Stoica: „Execuție de mare jucător”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
ingineru007
ingineru007  •  13 Decembrie 2022, 12:06

A simulat si accentuat acea cădere..sa te mai și accidentezi ..e chiar prostie ...Lăsați simularile

vasile_00
vasile_00  •  12 Decembrie 2022, 12:09
Postat de Lucianbt10 pe 11 Decembrie 2022, 23:25

Vedeți ca jucătorul din fotografii este Zabou... Camara nu are acele plete...! Sau nu se observa la fotografia cu mana în ghips ca este aproape chel?

trebuiau ei să mai bage bățu' prin gardul CFRului ... Kamara s-a accident simulând, dându-le apă la moară celor care spun că "doamne-doamne" nu bate cu bota!

alexiosas
alexiosas  •  12 Decembrie 2022, 02:03

astia au pus la ala lovit de portar la mondial o "captura" cica twitter cu un cap distrus care se vedea clar ca nu era legat de un corp si tu vrei acum sa fie altfel? sa te bucuri ca e de la aceeasi echipa cel din poza,putea linistit fi alta"captura"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează