FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Selecţionerul Filipinelor la Galaţi » Oţelul a numit un nou antrenor după plecarea lui Ewald Lienen

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 12:26

Oţelul merge în continuare pe modelul din sezonul trecut şi a numit un antrenor german. După Ewald Lienen, la Galaţi va antrena Hans Michael Weiss.
"Purtăm discuţii cu domnul Weiss de trei săptămîni şi ne bucurăm că ele s-au concretizat într-o înţelegere pe un sezon.

Îi urăm bun venit în mijlocul nostru şi sîntem încrezători că experienţa dumnealui în fotbalul mondial va avea o contribuţie decisivă în alegerea celei mai bune strategii pentru Campionatul 2014-2015, contrabalansînd plecările recente şi timpul necesar omogenizării noului lot”, a declarat Lucian Ciofoaia, administrator special al FC Oţelul, potrivit dunareabatrana.ro

"Am ajuns la o înţelegere, mai trebuie puse la punct cîteva detalii, iar luni voi fi prezent în cantonamentul echipei din Slovacia. Trebuie să definitivăm lotul de jucători, ştim că ne aşteaptă multă muncă. Sînt încîntat că am ajuns în prima ligă din România, la un club cu o istorie bogată şi sper să pot contribui la readucerea echipei la performanţele din urmă cu 3-4 ani.

Am urmărit parcursul echipei din perioada Ewald Lienen, cel care a salvat echipa de la retrogradare, însă acum este şi mai greu, pornim practic de la zero. Am discutat cu o serie de jucători, însă trebuie să ne încadrăm în bugetul clubului. Obiectivul meu este lucrez cu jucători tineri, să ajut la dezvoltarea lor şi să îi propulsăm un nivel înalt”, a declarat la prezentarea oficială antrenorul Oţelului.

Cine e Weiss
Înainte  de  a  prelua  comanda  băncii  tehnice  Oţelul Galaţi,  Hans  Michael  Weiss  a  antrenat  naţionala Filipinelor în perioada ianuarie 2011 – ianuarie 2013, sub  comanda  lui înregistrînd cea mai bună poziţionare în clasamentul FIFA pe naţiuni (locul 127).

Înainte de mandatul  de  selecţioner  al Naţionalei Filipinelor,  Weiss  a fost  directorul  tehnic  al Federaţiei  Asociaţiilor  de Fotbal  din  Rwanda, forul care  guvernează  fotbalul  ruandez.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bianchi
bianchi  •  27 Iunie 2014, 15:26

Otelul nu termina campionatul urmator cu situatia actuala de la club!!Daca il termina o va face cu cel mult 15 puncte la ce jucatori sunt in lot in momentul actual!

new_philips
new_philips  •  27 Iunie 2014, 14:30
Postat de fcotelulgalati pe 27 Iunie 2014, 13:48

Eu de aici stiam sport .*ro/liga-1/foto-ghionea-si-a-facut-glezna-praf-din-cauza-gazonului-prost-mai-stii-cum-arata-cu-valencia.html napocanews . *ro/2012/07/stelistii-ar-putea-pleca-din-nou-cu-caravana-prin-tara-unde-pot-juca-meciul-cu-universitatea-cluj.html Astea sunt 2 articole la 3 ani distanta.

nu-ti bate capul cu un berbecut caruia i s-a urcat rahatul in piept.

new_philips
new_philips  •  27 Iunie 2014, 14:26
Postat de steaua.libera pe 27 Iunie 2014, 11:55

Daca vine din Filipine, e clar ca stie sa pescuiasca. Adica fix de ce e nevoie la Galati. Marele minus e ca nu stie sa dea cu sapa, dar o sa invete curand pe orezaria care tine loc de gazon pe stadionul ala infect.

stelemizdo, asa cum e, a fost construit de catre cei din combinatul siderurgic pentru echipa lor. Stadionul vostru, Ghencea a fost construit din banii MApN-ului, publici , cu militari si puscariasi adusi cu japca si obligati sa munceasca.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează