FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Lovitură! Sepsi a bătut palma cu fostul atacant al lui CFR Cluj: „Ne-am înțeles în 5 minute”

Mario Rondon, celebrând un gol alături de colegi în perioada în care evolua la CFR Cluj / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Mario Rondon, celebrând un gol alături de colegi în perioada în care evolua la CFR Cluj / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 24 iunie 2022 10:39 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 13:37

Atacantul Mario Rondon s-a înțeles cu Sepsi și revine în Liga 1 la un an distanță după despărțirea de CFR Cluj

„Veteranul” de 36 de ani a jucat ultima oară în prima ligă din Polonia, la Radomiak Radom, și a ajuns deja în cantonamentul echipei lui Cristiano Bergodi. Oficialii covăsnenilor au confirmat mutarea pentru Gazeta Sporturilor.

Sepsi a bătut palma cu Mario Rondon: „Ne-am înțeles în 5 minute”

Suntem bucuroși ca de azi ni se alătura și atacantul Mario Rondon, pe care l-am vrut și anul trecut, dar atunci el a ales să plece în Polonia. Este un atacant cu mare experiență, avem încredere în și suntem siguri că ne va ajuta.

A contat foarte mult că acum ne-a căutat el și a vrut foarte mult să vina la noi. Asta înseamnă că am devenit o echipa interesantă pentru mulți jucatori, care vor să vină la noi pentru că suntem un club serios și profesionist.

Ne-am înțeles în 5 minute! A urcat în mașină si a venit din Polonia în cantonamentul nostru. Aici a demonstrat că a vrut mult să vină la noi”, a punctat directorul sportiv Attila Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Rondon, înapoi în România după un an. Vara trecută, era exclus de Marius Șumudică

Rondon, care are și cetățenie portugheză, a venit la CFR Cluj în iulie 2019, de la Gaz Metan. În cei doi ani petrecuți în Gruia, a marcat de 14 ori în 78 de meciuri jucate în toate competițiile. Rondon s-a despărțit cu scandal de CFR Cluj: a fost exclus din lot de Marius Șumudică. Cei doi s-au contrat la un antrenament din Austria, după ce venezueleanul a comentat la indicațiile venite dinspre antrenor. 

De-a lungul carierei, Rondon a mai jucat la Potassolense, Pacos Ferreira, Beira Mar, Nacional, Cangzhou Mighty Lions și Gaz Metan.

Lovitură! Sepsi a bătut palma cu fostul atacant al lui CFR Cluj: „Ne-am înțeles în 5 minute”
Mario Rondon, în dreapta / Foto: Imago

Sepsi - Bursa transferurilor

  • ANTRENOR: Cristiano Bergodi (confirmat)
  • VENIRI: I. Gheorghe (FC Voluntari), R. Ispas (CFR Cluj), C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan), D. Ciobotariu (CFR Cluj), Rondon (Radomiak Radom)
  • REVENIRI: L. Kovacs (Csikszereda), Bojici (Kolubara)
  • PLECĂRI: Fofana (liber), I. Fulop (liber), Vașvari (Poli Iași), Tincu (Poli Iași), R. Ispas (CFR Cluj), Luckassen (Kayserispor)

VIDEO Ascensiunea continuă pentru Sepsi: noua arenă din Sfântu Gheorghe se ridică la cele mai înalte standarde

Citește și alte știri din Liga 1: 

Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”

Echipele-surpriză din Liga 1 care îl tentează pe Loți Boloni: „N-am nevoie să fiu în lumina reflectoarelor, am fost destul”

„Au demonstrat că au calitate” » Andrei Prepeliță, satisfăcut de noile transferuri ale lui FC Argeș: „Vom arăta și mai bine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
Tikuletz
Tikuletz  •  24 Iunie 2022, 17:29

La Sepsi golgheteri sunt fundasii si mijlocasii, aveau nevoie de un atacant care sa si inscrie. Se pare ca nu-s usor de gasit, o fi, n-o fi mai bun decat Tudorie, ramane de vazut, dar trebuia acoperit postul.

vasileroaita
vasileroaita  •  24 Iunie 2022, 13:32

Daca nu ar fi trecut gigelul Sumudica pe la CFR nu ar fi plecat Rondon! Si nu ar fi venit atatia jucatori de care abia a scapat CFR!

clubman
clubman  •  24 Iunie 2022, 12:54

A fost odata ca niciodata.... Rondon nu putea duce un meci intreg nici acum doi ani, cand juca pentru CFR.... O fi intinerit intre timp?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează