FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

Sepsi a învins-o pe Chindia Târgoviște, într-o „repetiție" pentru play-out: „A fost un test ciudat”

Sursă foto: AFC Chindia Official
Sursă foto: AFC Chindia Official

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 14:42

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins cu 2-1 pe Chindia Târgoviște, într-un meci amical disputat sâmbătă. Au marcat Achahbar și Lorand Fulop pentru covăsneni, respectiv Denis Dumitrașcu pentru dâmbovițeni. 

„Ne doream un meci cu o colegă de competiție, ca să vedem unde ne aflăm și unde mai avem de muncit. În mare, sunt mulțumit de atitudine, dar au fost și jucători care nu au fost conectați sută la sută. 

Contează, poate, și faptul că jucăm fără spectatori. Mai avem de lucru. Probabil după 3-4 etape 90% dintre jucătorii din lot vor ajunge la o formă sportivă mai aproape de ceea ce înseamnă campionatul. A fost un test reușit, dar ciudat, în condițiile actuale", a spus Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi. 

Sepsi, victorie contra Chindiei înainte de restartul Ligii 1

Meciul a avut loc pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe și a fost primul pentru cele două formații după pauza forțată de COVID-19.

În etapa a treia din play-out, prima de la reluarea fotbalului românesc, Sepsi va primi vizita celor de la Hermannstadt (sâmbătă, 13 iunie, ora 17.00), iar Chindia va juca în deplasare la Dinamo (sâmbătă, 13 iunie, ora 20.00).

VIDEO.  Leo Grozavu se plânge de problemele de la Sepsi: "Abia după 3-4 etape o să fim în forma sportivă a campionatului!"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Prima reacție după a doua înfrângere suferită de FCSB în amicale: „. Man, Tănase și Coman au creat mult pericol azi. Oaidă a alergat foarte mult”

Analiză GSP: Rotaru a reușit ce nu a putut Gigi Becali! Craiova este peste jumătate din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează