FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

Prima reacție după FCSB-Clinceni: „Man, Tănase și Coman au creat mult pericol azi. Oaidă a alergat foarte mult”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 14:29

FCSB a pierdut al doilea amical disputat după pauza provocată de pandemia de coronavirus. După 0-2 cu FC Voluntari, echipa lui Bogdan Vintilă a pierdut cu Academica Clinceni, 2-3.

Sorin Paraschiv, team manager la Clinceni, și fost căpitan la FCSB, a fost prezent la meci și a dat detalii despre duelul disputat în baza roș-albaștrilor de la Berceni.

„A fost un test bun. Băieții noștri s-au simțit foarte bine, au arătat foarte bine din punct de vedere fizic. A fost primul meci după pauza provocată de pandemie. Cei de la FCSB au mai jucat unul acum trei zile. Pentru noi, totul a fost foarte bine pentru un ultim test înainte de reluare sezonului.

Îi știam pe cei de la FCSB. Au jucători foarte buni. Man, Tănase și Coman au creat mult pericol azi. Oaidă, la mijloc, a alergat foarte mult. Trebuie să-i vedem în meciurile oficiale pentru că cele amical nu sunt foarte concludente. Toată lumea e greoaie. Pentru noi a fost un test fizic foarte bun. Cred că asta vrea toată lumea acum, ca jucătorii să fie puși la punct din punct de vedere fizic” , a declarat Sorin Paraschiv la emisiunea „DigiSport matinal”,

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+2 FOTO

VIDEO. Dani Coman a spus de ce le-a refuzat pe Dinamo și FCSB: „Mi-ar fi făcut plăcere să lucrez cu MM Stoica”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Harlem Gnohere, atac fără milă la Bogdan Vintilă: „Nu l-aș numi antrenor!” » Ce s-a întâmplat între ei în birou

Gigi Becali face curățenie la FCSB: până acum a dat afară o echipă întreagă! Cum arată „11-le” renegaților

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2020, 00:01

Se aude ca Tanase a simulat la penalty-ul obtinut si pe care la si transformat!

geogeo
geogeo  •  06 Iunie 2020, 17:16
Postat de Gluguță Măciucă pe 06 Iunie 2020, 15:21

„Man, Tănase și Coman au creat mult pericol azi. Oaidă a alergat foarte mult” ... Daaaa ! Și au pierdut ! Cu niște retrogradați ! Trebuie să ai intelect de gigi sau de gică să spui asemenea tâmpenii ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  06 Iunie 2020, 15:37

Team managerului unei echipe vorbeste in declaratia lui despre jucatorii echipei adverse. Cat de jos ati putut sa ajungeti, angajatilor gesepe, ca ziaristi nu puteti fi denumiti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează