FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face curățenie la FCSB: până acum a dat afară o echipă întreagă! Cum arată „11-le” renegaților

Articol de , - Publicat sambata, 06 iunie 2020 07:09

FCSB este într-o continuă transformare, iar patronul Gigi Becali nu are milă de jucătorii care nu dau randamentul la care el visa în momentul tranzacției. De la începutul sezonului și până acum, finanțatorul echipei roș-albastre a renunțat la o întreagă echipă.

Vânzoleala lotului e strategia principală pe care Gigi Becali o are în vedere la FCSB. Chiar şi în timpul sezonului, patronul continuă să scoată din lot şi să rezilieze contractele unor jucători. Ultimul pe această listă e Harlem Gnohere, iar el completează o listă impresionantă cu jucători la care Becali a decis să renunţe de bunăvoie pe parcursul acestui campionat, după ce au disputat cel puţin un meci. 

Primul a fost Mihai Roman, trimis înapoi la Botoşani, după ce a fost titular în startul campionatului, urmat de Bălaşa, un alt fotbalist de bază până când a fost lăsat să plece la Craiova. Dintre cei la care Gigi a renunţat se poate construi un "11" care foarte probabil că ar fi extrem de competitiv în Liga 1. Singura problemă a acestei echipe virtuale, din care fac parte jucători buni precum Bălgrădean, Salomao, Adi Popa, Tsoumou, e că nu conţine niciun fotbalist care să fie eligibil pentru regula U21. 

De fapt, acesta a şi fost unul dintre motivele care au dus la îndepărtarea unora dintre cei scoşi din lotul lui Vintilă: să nu mai blocheze apariţia în formula de start a tinerilor, pe care Becali speră să-i vândă pe bani mulţi. 

 Echipa îndepărtată: Bălgrădean - Belu, Bălaşa, Ciorbadjiski, Stan - M. Roman, Moutinho, Salomao, Ad. Popa - Tsoumou, Gnohere

Echipa-tip care va juca în finalul play-off-ului: Vlad - Ov. Popescu, Planici, Cristea, Panţâru - Oaidă, Nedelcu, Olaru - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+2 FOTO

VIDEO. Dani Coman a spus de ce le-a refuzat pe Dinamo și FCSB: „Mi-ar fi făcut plăcere să lucrez cu Meme Stoica”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Laurențiu Reghecampf, despre lupta la titlu din Liga 1: „Steaua are un minus. O să-l sun pe Becali înaintea meciului cu CFR Cluj”

Harlem Gnohere a rupt tăcerea după despărțirea de FCSB: „Becali face schimbările și primul «11». E frustrant!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
liviuemil
liviuemil  •  06 Iunie 2020, 18:20
Postat de felix_grandet pe 06 Iunie 2020, 14:19

Craitoiule, nu ne mai zici că face Gigi super echipă? :)) Acum face curățenie sau se autosaboteaza? :)) Ce bine că se desființează anul acesta porcăria FC FCSB.

Referitor la desfiintare: cine te-a pacalit, pacaliciule ????

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  06 Iunie 2020, 15:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

felix_grandet
felix_grandet  •  06 Iunie 2020, 14:19

Craitoiule, nu ne mai zici că face Gigi super echipă? :)) Acum face curățenie sau se autosaboteaza? :)) Ce bine că se desființează anul acesta porcăria FC FCSB.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează