FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Au găsit antrenor! Un tehnician neamț vine în SuperLigă: prezentarea joi, ora 17:00

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi // foto: Imago Images
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 18:10 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 18:29

Sepsi OSK a bătut palma cu succesorul lui Liviu Ciobotariu, dat afară astăzi de la echipa din Sf. Gheorghe. Este vorba despre neamțul Bernd Storck (60 de ani), care va fi prezentat joi, la ora 17:00, în cadrul unei conferințe de presă.

Fără victorie de 4 meciuri, la 5 puncte de locurile de play-off și eliminată din Cupa României, Sepsi a luat o decizie radicală. Antrenorul Liviu Ciobotariu a fost demis, conducerea vorbind despre nevoia „unui șoc la echipă”.

Andone alege dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „E direct, așa era și ca jucător!” versus „Are acest mare avantaj”
DINAMO
Andone alege dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „E direct, așa era și ca jucător!” versus „Are acest mare avantaj”

Covăsnenii s-au mișcat foarte rapid și i-au găsit deja înlocuitor lui Ciobotariu. Este vorba despre un antrenor neamț, detaliu dezvăluit chiar de patronul Laszlo Dioszegi. Publicația maghiară Sportal.hu scrie că alesul este Bernd Storck

Prezentarea acestuia va avea loc joi, de la ora 17:00, în cadrul unei conferințe de presă.

Sepsi OSK a găsit antrenor, după demiterea lui Liviu Ciobotariu

„Am promis că abia mâine la 17:00 îi voi divulga numele. Este un antrenor străin, nu a fost niciodată în România, dar sperăm că vom reuși lucruri bune împreună.

Este un antrenor din Europa de Vest. E german, da. Este un antrenor foarte valoros, are un CV foarte bun. Știe să lucreze cu băieții, cred că va avea o mână de fier și sper că vom reuși să redresăm corabia.

Ideile lui sunt pe placul meu. Îi place să atace, să avem mingea cât mai mult, să facem presing sus. Dacă reușește să facă asta, atunci vom redeveni echipa care eram cu domnul Bergodi, când aveam 55-60% posesie și rezultate foarte bune.

O să trebuiască să ne despărțim de câțiva jucători, pentru că nu se poate altfel. Vedem ce vor arăta jucătorii cu noul stil al antrenorului, apoi vom decide ce se va întâmpla”, a afirmat Laszlo Dioszegi la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Bernd Storck este alesul

Antrenorul cu care covăsnenii au bătut palma este Bernd Storck. În vârstă de 60 de ani, Storck a pregătit-o ultima dată pe KV Kortrijk, în prima ligă belgiană.

Storck este în prezent liber de contract și are un CV bogat, care cuprinde mandate de selecționer la naționalele Kazahstanului (septembrie 2008 - decembrie 2010), respectiv Ungariei (iulie 2015 - octombrie 2017), plus aventuri de „principal” la cluburi precum Cercle Brugge, Dunajska Streda, Genk, Eupen și Kortrijk.

Mai multe știri din Liga 1:

Adrian Mititelu Junior a primit 3 suspendări URIAȘE!

Cine e jucătorul prezent la conferința de adio a lui Ovidiu Burcă și singurul care a postat ceva despre antrenor pe rețele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dobrin
dobrin  •  29 Noiembrie 2023, 22:10
Postat de mr90 pe 29 Noiembrie 2023, 18:32

Ciobi a reziliat, nu a fost dat afara !

De parca ar fi fost tinut in functie daca nu "rezilia" :))))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Noiembrie 2023, 21:57
Postat de scooter pe 29 Noiembrie 2023, 18:58

Vedeti voi ce face din Sepsi. Termina primele 4. Mai vorbim.

...jiji este mai bun ca el ...nu chinuie decat o echipa ...

Haha1989
Haha1989  •  29 Noiembrie 2023, 21:05
Postat de LostSociety pe 29 Noiembrie 2023, 18:30

L-au recomandat cei de la Budapesta dacă a fost și pe la echipa maghiară din Slovacia, Dunajska Streda. Trebuie un om de "casă", controlat de Budapesta, de unde vin și banii.

Și nu crezi ca dacă Ciobotariu avea rezultate bune era și acuma la echipa? Deci lasă răutățile

Vezi toate comentariile (11)
Comentează