FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ASTRA 0-1

SEPSI - ASTRA 0-1 // Eugen Neagoe, săgeți la adresa FCSB-ului: „Sunt și alte echipe care nu câștigă contra CFR-ului de foarte mult timp și nu se mai vorbește atât!”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 23:31

Eugen Neagoe, 51 de ani, îi pune la punct pe contestatari, care văd echipa sa, Sepsi, ca pe o victimă sigură în duelul cu CFR de etapa viitoare. Face trimitere directă către FCSB, pe care o și „înțeapă”.

Sunt și alte echipe care nu câștigă contra CFR-ului de foarte mult timp, una chiar în luptă directă cu ei și nu se mai vorbește atât despre asta.

Cine mă cunoaște știe că nu se pune problema să fim echipa cuiva, nu e posibil așa ceva”, a zis Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

  • Sepsi - CFR este sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO

VEZI ȘI:

Cestor marchează pe final de meci și aduce primele puncte pentru echipa lui Enache în play-off 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1763887750508605
Calin Francu  •  16 Aprilie 2019, 10:31

Bai *** de oltean fcsb nu a batut cfr dar nici nu a pierdut 5,6 meciuri la rind ca voi. Si se vede din atitudinea care o aveti cind jucati cu cfr si cind jucati cu fcsb. Plus ca toti stim ura ta fata de Steaua ura alimentata si de celalalt mare gunoi Piturca um parsiv de om care dupa ce la adus pe Becali la Steaua si la pus sa se certe cutoata lumea inclusiv cu fratii Becali care controlau tot ce misca in fotbalul rominesc de la acea vreme acum nu mai recunoaste acest lucru. Nu mai o da la intors ca nu sintem prosti sa nu vedem ca sepsi e echipa a doua a cfr-ului doar *** .Si in primul meci nici nu ati intrat pe gazon bine ca si era 1-0 pentru cfr. E la cabine au intrat cu 1-0 . Si vi tu si faci ironii de parca toti sintem prosti si nu vedem *** care se fac ca anumita echipa sa iasa campioana

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1475540329211264
Lazar Andrei  •  16 Aprilie 2019, 09:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  16 Aprilie 2019, 06:56

CFR are în fapt 6.5 puncte peste Steaua!!!Aceasta este diferenta reală de la care se pleacă înainte de Viitorul-Steaua!Meciul Sepsi-CFR este 2 solist înainte de a se juca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează