FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ASTRA 4-1

SEPSI - ASTRA 4-1. Dezamăgit de înfrângerea usturătoare cu Sepsi, Eugen Neagoe anunță transferuri: „Vor veni doi jucători”

Eugen Neagoe, antrenor Astra +22   FOTO
Eugen Neagoe, antrenor Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 14:28 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 15:10

Sepsi a câștigat fără emoții duelul cu Astra, scor 4-1. Eugen Neagoe (53 de ani), antrenorul giurgiuvenilor, spune că rezultatul este unul „foarte urât” și anunță transferuri în compartimentul defensiv. 

„Am început jocul foarte bine, dar cum am făcut prima greșeală am fost taxați. Apoi greșelile au venit în lanț, foarte mulți jucători au făcut greșeli de începători. În momentul când nu ești serios și nu ai o atitudine corectă, fotbalul te pedepsește. Cei de la Sepsi au avut o atitudine formidabilă, le-am atras atenția jucătorilor mei că vor juca agresiv și că se bat pentru fiecare minge. 

Este o victorie meritată pentru ei după atitudinea avută, chiar dacă au marcat din absolut toate fazele. Poate nici nu au ajuns să își creeze ocazie, dar au marcat. Bravo lor, este un rezultat formidabil pentru ei și foarte prost pentru noi. Sincer, foarte urât, dar cei de la Sepsi merită felicitări pentru modul în care au tratat acest joc. Primul gol ne-a bulversat total, nu trebuia să se întâmple lucrul ăsta, dar s-a întâmplat”, a declarat Neagoe la microfonul DigiSport.

Am făcut un joc perfect și ne-am îmbunătățit și golaverajul, a fost ceva de neimaginat pentru mine. Urmează meciurile de foc, vom juca din 3 în 3 zile plus drumul lung pe care o să îl avem de parcurs. O să fie greu să alcătuim un prim 11. Trebuie să jucăm cu aceeași formație în următoarele partide. Nici de la echipa a doua nu avem soluții și nu putem să completăm lotul. Într-o perioadă atât de scurtă nu o să putem să facem transferuri. O să fie greu să îi introducem în lot pentru că nu vor cunoaște stilul de joc și filosofia echipei. Trebuie să ne bazăm pe ce avem momentan. Știam că nu o să avem spații, i-am studiat foarte bine pe cei de la Astra. Nici Craiova, nici FCSB nu au reușit să se impună în fața noastră. Pentru mine, este incredibil că am putut să marcăm 4 goluri. Sincer, nu știu când a mai luat Eugen Neagoe patru goluri, dar vreau să felicit echipa și sper să continuăm în ritmul acesta pentru a ne atinge obiectivul.

Robert Ilyeș, antrenor secund Sepsi Sf. Gheorghe

Eugen Neagoe anunță transferuri la Astra

Astra Giurgiu i-a pierdut în această perioadă de mercato pe Risto Radunovic, plecat la FCSB, și Constantin Dima, care a mers la Desna, în Ucraina. În locul acestora, giurgiuvenii vor aduce doi fotbaliști, spune Eugen Neagoe.

„Vor apărea cu siguranță doi jucători, sper să nu fie târziu. În acest moment trebuie să ne gândim foarte serios la următorul joc, vom juca cu campioana României. Mergem să ne batem pentru fiecare punct, trebuie să fim mult mai responsabili și atunci lucrurile vor fi în regulă”.

Cât despre faptul că mijlocașul Constantin Budescu a început meciul ca rezervă, Neagoe a spus: „Asta este hotărârea pe care am luat-o alături de el, el a jucat 90 de minute cu FCSB și Craiova și a existat o stare de oboseală clară”.

Rezultat dureros. Am venit cu optimism pentru a scoate puncte, mai ales că au avut ceva probleme de lot. Cred că am încercat să stăm mai sus, să avem posesia mai mult, dar după un început mai bun pentru noi a venit primul gol și a fost o înșiruire de greșeli ale noastre. Nu am fost destul de concentrați, este dificil să revii la un asemenea scor - Mihai Răduț, Astra

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fază controversată în Sepsi - Astra! A procedat corect Sebastian Colțescu?

Analiză GSP » Corneliu Papură și contrastele de la CS U Craiova. Antrenorul oltenilor, tare doar cu cei slabi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1017975378221815
Alexandru Nestian  •  23 Ianuarie 2021, 15:07

Cel mai sugestiv titlu de articol..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează