FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHINDIA 0-1

Leo Grozavu a luat foc: „N-am mai văzut așa ceva la Sepsi! Mi-e rușine!”

Leo Grozavu, 53 de ani, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de supărat la flash-interviu, după eșecul contra Chindiei, scor 0-1 pe teren propriu. +22   FOTO
Leo Grozavu, 53 de ani, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de supărat la flash-interviu, după eșecul contra Chindiei, scor 0-1 pe teren propriu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 19:33 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 21:37

Leo Grozavu, 53 de ani, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de supărat la flash-interviu, după eșecul contra Chindiei, scor 0-1 pe teren propriu.

Detalii despre Sepsi - Chindia 0-1, AICI

Programul complet al rundei #26 din Liga 1

Leo Grozavu, după Sepsi - Chindia 0-1: „Mi-e rușine!”

E o lipsă de atitudine! N-am mai văzut așa o prestație de când sunt la Sepsi! Mi-e rușine! Mă consider principalul vinovat. Ăsta e fotbalul, totuși. Sperăm că vom învăța din această partidă. 

Am fost departe de tot ceea ce-mi doresc eu de la echipă. Haos mult! Ne așteaptă încă 4 etape de foc. Suntem la cald acum, nu vreau să vorbesc despre șansele noastre la play-off. 

Nu sunt foarte multe de spus. Adversarul nu a făcut un joc fantastic, s-a apărat doar foarte bine. Mingea a sărit prost pe acest teren, ne-a deranjat. Chindia a profitat de unica nesincronizare a noastră și așa s-a scris istoria meciului”, a declarat Grozavu la Look Sport+.

„E o victorie muncită, nu ştiu dacă e meritată sau nu. Cert e că n-a fost un joc spectaculos. Am ştiut să speculăm în anumite zone, unde am considerat că adversarul are probleme. Vrem să obținem un rezultat pozitiv și meciul următor, cu Astra” 
 - Emil Săndoi, antrenor Chindia

FOTO: facebook.com/chindiaoficial
FOTO: facebook.com/osksepsi
FOTO: facebook.com/osksepsi
FOTO: facebook.com/osksepsi
FOTO: facebook.com/osksepsi
+18 FOTO

FOTO: facebook.com/osksepsi și facebook.com/chindiaoficial

Chindia, prima victorie all-time cu Sepsi

A fost a 8-a confruntare directă între Sepsi și Chindia. Până azi, covăsnenii nu cedaseră niciodată în fața târgoviștenilor. 7 meciuri, 4 înfrângeri, 3 remize, golaveraj 5-11.

Clasament Liga 1: Sepsi, aproape sigură de play-off. Chindia e pe 7

Claudiu Petrila: „Nu mi-e rușine să recunosc că primeam haine și ghete, nu aveam”

Citește mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica, atac virulent la adresa unui expert TV: „Lasă-ne!”

Un om cheie pentru FCSB face dezvăluiri despre celebrele punguțe ale lui Neubert: „Erau călduțe. Am vrut să facem un pic de «băşcălie»”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
remarque
remarque  •  05 Martie 2021, 23:27

Chindia e chiar o nuca tare. Organizare buna, cativa jucatori cu personalitate, antrenor care stie ce vrea si se impune

1177177172317584
Christian Ciuca  •  05 Martie 2021, 22:22

Nu e vina lu Sepsi, adevarul e ca targovistenii joaca foarte-foarte bine, un grup solid , sint subestimati, in conditii dificile, cu stadionul in renovare, jucind prin straini, au pus mari probleme tuturor, un bloc compact foarte rapid pe contra-atac, Chindia a fost victima unor grave erori de arbotraj care practic i-au furat 14 puncte, adaugam si punctele pierdute in prelungiri ,7, si ajungem la +21 de puncte, acum ar fi fost undeva sus .

sepsi.osk
sepsi.osk  •  05 Martie 2021, 21:39
Postat de dora pe 05 Martie 2021, 20:04

Sunteti de râsul curcilor...aia au jucat marti seara meci de Cupa - jumate din echipa de astazi a jucat si marti - dupa care rupti de oboseala au venit la voi si v-au tras-o...in timp ce voi ati lalait-o, aproape o saptamana !

Mare dreptate la tine ! La noi nu este fotbal, este batjocura. Grozavu nostru stie ca nimeni nu-l iubeste pe Tincu, dar el il pune capitan. De mai multe etape numai experimente face la echipa. Du-te-n stelutele gspului drágul meu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează