FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un om cheie pentru FCSB face dezvăluiri despre celebrele punguțe ale lui Neubert: „Erau călduțe. Am vrut să facem un pic de «băşcălie»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 09:29 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 09:45

Alexandru Bourceanu, fost jucător de bază la FCSB, a vorbit despre Thomas Neubert, preparatorul fizic al roș-albaștrilor și despre metodele folosite de acesta.

În perioada 2012-2014, prima cu Neubert și Laurențiu Reghecampf pe bancă, FCSB a impresionat la capitolul pregătire fizică, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare.

Acum, Bourceanu a vorbit despre unul dintre cele mai controversate episoade, punguțele cu vitamine și substanțe de rehidratare, folosite de echipa roș-albastră în timpul unui meci.

„O dată le-am băut. După aia n-am mai avut voie. Erau băuturi de la o firmă, nu pot să-i dau numele, pe care le folosesc mai multe echipe. Poate şi acum. 

Erau nişte băuturi izotonice, nişte băuturi de refacere, nişte sucuri care se beau la oricare nivel. În mod normal, erau în bidon, dar au vrut să facem un pic de «băşcălie».

Am văzut prin Germania şi am zis să facem şi noi chestii de genul ăsta. Dar erau aceleași sucuri pe care le beam din acele bidoane. Le ţineau în acele cutii frigorifice, la o temperatură mai ridicată decât cea de afară. Erau un pic călduţe, le-am scos de acolo şi le-am băut

Acel suc era pentru după meci. Normal ar fi trebuit să ne ia cumva din potențial”, a spus Bourceanu la Look Sport+.

E o problemă şi cu preparatorii fizici. Separăm pregătirea de fotbalul în sine. Facem lucruri fără. În momentul în care ne antrenăm şi facem fitness fără context, facem fitness de bază. Apoi sperăm că ceea ce am făcut în afara contextului să punem în context 
– Alex Bourceanu

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB:

Citește mai multe știri despre FCSB: 

S-au schimbat cotele pentru câștigarea Ligii 1! Ce cred bookmakerii despre lupta FCSB - CFR Cluj - Craiova

Becali s-a săturat! Ultimele vești l-au enervat teribil: „Scot echipa de pe teren!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
bigd
bigd  •  05 Martie 2021, 14:07
Postat de the.fixer pe 05 Martie 2021, 12:06

Bourceanu mereu un tip mai slab de inger dar cu o gura “bogata”! Un fel de Godina al fotbalului mioritic! Insa sa aflat de mult timp ce facea *** Neubert! Deci elucuberatiile lui Bourceanu nu isi au restul.

“S-a aflat” vericule, ca rade Bourceanu de tine.

cornelconasu
cornelconasu  •  05 Martie 2021, 12:31

Bourceanu nici nu știe să mintă !!! Toată țara a văzut de multe ori cu beau din ”poțiunile mincinoase” ale lui Norbert ...ÎN TIMPUL MECIULUI, la pauză, sau când jocul era oprit !!!! Și apropos, acum de ce nu mai beau, dacă tot erau doar ......vitaminizare ??!!!

the.fixer
the.fixer  •  05 Martie 2021, 12:06

Bourceanu mereu un tip mai slab de inger dar cu o gura “bogata”! Un fel de Godina al fotbalului mioritic! Insa sa aflat de mult timp ce facea *** Neubert! Deci elucuberatiile lui Bourceanu nu isi au restul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close