FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali s-a săturat! Ultimele vești l-au enervat teribil: „Scot echipa de pe teren!”

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, amenință ca va scoate echipa de pe teren dacă greșelile de arbitraj din Liga 1 vor persista
Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, amenință ca va scoate echipa de pe teren dacă greșelile de arbitraj din Liga 1 vor persista

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 17:05 / Actualizat joi, 04 martie 2021 22:54

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, amenință ca va scoate echipa de pe teren dacă greșelile de arbitraj din Liga 1 vor persista. Totul în contextul conflictului LPF - FRF pe seama introducerii VAR.

„Dacă ăștia se vor certa ca șoarecele și pisica, vom avea VAR peste 100 de ani! Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne.

Dacă nu vom aduce VAR-ul în România, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau să ajung la mâna lor. Să văd și eu acum ce a înțeles Burleanu după ședința asta de la LPF! Eu nu cred ca FRF nu mai are bani pentru VAR. Au primit și ei bani de UEFA și FIFA. VAR-ul trebuie să devină o prioritate pentru Burleanu și FRF. 

Nu vreau să transformăm campionatul într-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar daca eu simt că sunt furat, așa voi face”, a declarat Becali pentru ProSport.

Toate detaliile despre VAR în Liga 1: un nou episod al conflictului LPF - FRF

Oficialii LPF Gino Iorgulescu, Justin Ștefan și fostul arbitru FIFA Marius Avram, prezentat astăzi ca manager de proiect VAR din partea Ligii, au susținut o conferință de presă la sediul LPF, imediat după întâlnirea avută cu președinții cluburilor din Liga 1, în care s-a discutat despre implementarea arbitrajului video.

Concluzia trasă de șeful LPF este că Federația Română de Fotbal va trebui să acopere costurile pentru implementarea video-arbitrajului în Liga 1. Pentru ca discuțiile să fie deblocate, Gino Iorgulescu a solicitat o întâlnire lămuritoare pentru săptămâna viitoare cu Răzvan Burleanu (președinte FRF) și Orlando Nicoară (reprezentantul eAD, firma care deține drepturile de televizare ale meciurilor de Liga 1).

LPF exclude varianta de a contribui financiar la pregătirea arbitrilor, întrucât acest lucru s-ar afla în afara legii. Iar în cazul în care FRF va refuza să achite costurile pentru introducerea VAR, Gino Iorgulescu amenință cu reclamații la Tribunalul de Arbitraj Sportiv!

Varianta optimistă: VAR peste 6 luni!

Dacă FRF va accepta să plătească pentru pregătirea arbitrilor, Liga 1 ar avea VAR în cel mai bun caz în 6 luni, după cum spune președintele Ligii: „Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni, poate 8, abia atunci vom putea avea VAR”.

Sorin Cârțu, reacție după ședința de la LPF. Ce spune despre greșelile de arbitraj

Citește mai multe știri de actualitate:

Circ la Poli Iași! » Primarul a întors foaia în ceea ce-l privește pe Andrei Cristea

Marinos Ouzounidis acuză înaintea meciului cu FC Botoșani: „Mi se pare puțin ciudat, mă aștept la mai multă protecție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
balaur
balaur  •  05 Martie 2021, 09:19
Postat de Tcaciuc Dorin pe 05 Martie 2021, 06:48

Asta ai înțeles tu? Înseamnă că ai minte cât găina! Un adevărat patron își face stadion,investind pe termen lung,ptr ca echipa lui să fie cea mai cea! Așa cum zice becali! Iar el a luat destui bani de pe urma echipei,ptr a avea ce investi!

Câtă minte ai crezut ca are? E laslas, e gigist.

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  05 Martie 2021, 06:48
Postat de johnwick pe 04 Martie 2021, 20:29

Banii trebuie sa producă, nu sa stea imobilizați în teren. Ce, AN nu e bună de jucat pe ea? Jucători au fost aduși numai moca? Academia a răsărit din pământ? Te doare pe tine ce bani a luat, ipocritule

Asta ai înțeles tu? Înseamnă că ai minte cât găina! Un adevărat patron își face stadion,investind pe termen lung,ptr ca echipa lui să fie cea mai cea! Așa cum zice becali! Iar el a luat destui bani de pe urma echipei,ptr a avea ce investi!

johnwick
johnwick  •  04 Martie 2021, 20:31
Postat de parpalache pe 04 Martie 2021, 19:47

Ori ai memoria scurta,ori n-ai fost in tara in astia 5 ani de care zici!

Adică kovacs și hațegan ni n-au arbitrat ultimii 5 ani?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează