FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Lăsat acasă! Clubul din prima ligă n-a stat la discuții și nu l-a luat în cantonament pe fotbalistul-problemă

Sepsi nu i-a acordat a doua șansă lui Francisco Junior (în centru) / Sursă foto: Imago Images
Sepsi nu i-a acordat a doua șansă lui Francisco Junior (în centru) / Sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 20:01 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 21:54

Sepsi n-a stat la discuții și nu l-a mai luat în cantonamentul din Antalya pe Francisco Junior, mijlocașul transferat în Covasna în 2022. Prins băut la volan, fotbalistul din Guineea-Bissau a fost exclus definitiv din lotul lui Bernd Storck.

Clubul a avut toleranță zero și nu i-a acordat o a doua șansă fotbalistului care a comis un act grav de indisciplină în toamnă. Chiar dacă Sepsi și-a schimbat antrenorul între timp, decizia în privința africanului a rămas neschimbată.

Renăscuți și cu ochii pe obiectiv » GSP prezintă 5 argumente în favoarea echipei pe val din Superligă
SEPSI
Renăscuți și cu ochii pe obiectiv » GSP prezintă 5 argumente în favoarea echipei pe val din Superligă

Din informațiile Gazetei, fotbalistul încă nu și-a reziliat contractul cu Sepsi. În schimb, Francisco a fost lăsat acasă, el antrenându-se în perioada aceasta singur, la Sfântu Gheorghe. Clubul i-a pus la dispoziție un antrenor și un medic.

Laszlo Dioszegi: „Nu tolerăm așa ceva! Reziliem”

Dioszegi declara la finalul lui octombrie, când echipa era în criză de rezultate, că un jucător a fost prins băut la volan, în toiul nopții. Atunci, patronul lui Sepsi nu i-a rostit numele, însă GSP a informat că acesta este Francisco Junior, mijlocaș adus în 2022.

Între timp, Dioszegi a anunțat în ultimele zile de anul trecut că a primit dovada clară de la poliție că Francisco Junior a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. 

Lăsat acasă! Clubul din prima ligă n-a stat la discuții și nu l-a luat în cantonament pe fotbalistul-problemă
Francisco Junior, în momentul prezentării oficiale la Sepsi

Junior a jucat doar 6 meciuri în acest sezon de Superliga. De la finalul lunii octombrie, de când fost prins beat la volan prin Sfântu Gheorghe, el nu a mai apărut în lotul lui Sepsi. În acel moment al sezonului, clubul covăsnean avea 6 înfrângeri la rând, iar Ciobotariu era antrenorul echipei.

Între timp, Sepsi l-a înlocuit pe „Ciobi” cu Bernd Storck și a ajuns pe locul 5.

Originar din Republica Guineea-Bissau, Francisco a mai evoluat în România pentru Gaz Metan, club la care a ajuns în octombrie 2020. Mijlocașul central are un CV bogat, cu echipe precum Benfica U19, Everton, Vitesse, Stromsgodset și Hapoel Haifa.

VIDEO Sepsi atacă play-off-ul cu „metoda Wim Hof”: imagini tari surprinse de GSP în cantonamentul din Turcia

Citește și: 

„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”

Neubert a expus detaliul despre Coman pe care nu îl știa nimeni: „Are o mare problemă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zb59
zb59  •  05 Ianuarie 2024, 07:47
Postat de alex03036 pe 04 Ianuarie 2024, 20:48

Ce tot reciclați știri? Patronul a declarat de mult ca ii desface contractul. A spus asta cu multe săptămâni în urma. Vedeți ca nici rapid nu i-a luat in cantonament pe Mutu si pe Rareș Ilie.

Si “articolul” este scris de doi insi. Unul nu era suficient sa se faca de ras cu o stire rasuflata! Apropos, si Guardiola l-a scos din lot pe Messi!:))

alex03036
alex03036  •  04 Ianuarie 2024, 20:48

Ce tot reciclați știri? Patronul a declarat de mult ca ii desface contractul. A spus asta cu multe săptămâni în urma. Vedeți ca nici rapid nu i-a luat in cantonament pe Mutu si pe Rareș Ilie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează