FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 0-1

SEPSI - CFR CLUJ 0-1 // Dan Petrescu surprinde: „Poate Sepsi nu merita să piardă astăzi” » Cine l-a impresionat de la gazde

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 23:29

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 1-0 (Țucudean 24), și își consolidează poziția de lider. Antrenorul Dan Petrescu a fost plăcut impresionat de prestația adversarei.

„După ce am studiat atent Sepsi, mă așteptam la un meci foarte greu. Acasă nu meritau să piardă nici cu Craiova, nici cu Astra. Poate nici astăzi nu meritau, deși noi am avut ocaziile mai importante.

Începutul nu a fost rău. M-a deranjat ultima pasă. Eram agresivi, recuperam mingea sus, dar în treimea adversă aveam probleme. De-asta am jucat și cu doi mijlocași ofensivi. Am zis că trebuie să marcăm cât mai repede. După gol, cei de la Sepsi au câștigat puțin teren. Am rămas surprins de viteza atacanților lor, Tandia, Hamed, chiar mi-a plăcut echipa lor.

Djokovic a jucat foarte bine tot sezonul. În ultima perioadă a avut o cădere, a avut și o accidentare și am zis că e mai bine să îl menajăm (n.r. croatul a fost rezervă azi, intrând în minutul 56)”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

„Sper ca Viitorul să folosească cea mai bună echipă în meciul cu FCSB”
Dan Petrescu

Vrea și în finala Cupei!

CFR Cluj a pierdut prima manșă a semifinalei Cupei României, scor 1-3, contra celor de la Astra Giurgiu. 

„Sunt convins că Astra va juca așa cum a jucat mereu cu noi. Își va da viața pe teren. Dacă mergem acolo fără speranțe nu e bine. Mă cunoașteți foarte bine. Voi merge acolo să câștig”, a adăugat Dan Petrescu. 

Vezi AICI programul etapei #6 din play-off

Vezi AICI clasamentul din play-off

Vezi și: 

Inimă de campion! George Țucudean o duce pe CFR mai aproape de titlu » Cum arată ACUM clasamentul în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (52)
1763887750508605
Calin Francu  •  21 Aprilie 2019, 13:40

Bai fraiere cfr a fost fe trei ori in liga direct pe munca stelei si a rapidului . Acum cind a trebuit sa joace si ei tururi preliminare hop au dat-o in bara i-au eliminat descultii din Luxemburg. Atunci ei au intrat direct si au beneficiat si de jocul rezultatelor si de faptul ca Manchestet U a jucat la vrajeala ca erau calificati. Asa ca ciocu mai mic ca voi nu ati jucat la greu tururi preliminarii ca altii. Spre exemplu Steaua cu cel mai bun coeficient si cu cele mai bune performate europene an de an , nu a intrat niciodata in liga campionilor direct. Nu mai vorviti timpenii fara a cunoaste realitatea. Plus ca Sepsi e echipa a doua a ungurilor dupa cfr. Doar nu era sa-i incurce ei sint uniti nu ca tradatorii de romini.

7manuel
7manuel  •  21 Aprilie 2019, 09:46
Postat de catalin_cj pe 21 Aprilie 2019, 09:13

CFR a trecut în 2012 2 tururi preliminare si a făcut 10 puncte în grupe. Mai multe decât a făcut gigistar în toată istoria ei.

Asa este insa a facut acele puncte pt. ca in ultimul meci a jucat cu o echipa calificat de pe primul loc, MU, care a jucat la relanti cu foarte multi jucatori care de obicei nu prind nici banca de rezerve. Dar cel mai important este ca in saisprezecimi a pierdut tur-retur cu Inter fara sa marcheze. In aceea si faza si in acelasi an Steaua a eliminat Ajax si s-a calificat in optimi, unde a castigat in Bucuresti cu Chelsea. Concluzia: in cel mai bun an european al CFR, Steaua a obtinut o performanta mai mare in Europa.

catalin_cj
catalin_cj  •  21 Aprilie 2019, 09:13
Postat de gigi_becali_9 pe 21 Aprilie 2019, 00:36

Repeta dupa mine : CFR a jucat in CL invitata ( fara meciuri de calificare ) pentru ca Steaua a batut zeci de echipe din Europa si s-a calificat dupa meciuri de calificare de 3 ori in CL :))) Du-de-laaaange ! :))

CFR a trecut în 2012 2 tururi preliminare si a făcut 10 puncte în grupe. Mai multe decât a făcut gigistar în toată istoria ei.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează