FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 1-1

SEPSI - CFR CLUJ 1-1 // Dan Petrescu propune un jucător la echipa națională: „Sper că selecționerul are ochi și pentru el” + răspuns pentru Hagi

Dan Petrescu // foto: Bogdan Bălaș
Dan Petrescu // foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 23:16

Dan Petrescu (51 de ani) a comentat rezultatul de egalitate înregistrat de echipa sa în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, scor 1-1. 

Acesta crede că CFR ar fi meritat să câștige și îl propune la națională pe Alexandru Păun, cel care și-a completat startul excelent de sezon cu un nou gol. 

„Știam că va fi greu după meciul cu Celtic, dar judecând după joc, am fi meritat victoria. Ei au înscris la singura lor ocazie. Îmi pare rău pentru băieții mei, dar e greu să câștigi la Sfântu Gheorghe.

Oricum, sunt mândru de ei, merită să poarte acest tricou. Nu e ușor să stai să-i urmărești pe cei care joacă în Europa, iar apoi să intri și să joci în campionat.

Am primit un gol ușor, n-ai voie să primești gol la colțul scurt. M-am supărat foarte tare, pentru că eu cred că puteam să evităm acel gol. Îmi pare rău pentru Costache. A greșit la gol, dar a avut două ocazii în repriza secundă.

Păun joacă foarte bine. Cred că selecționerul ar trebui să aibă ochi și pentru el. A jucat foarte bine, probabil va intra și cu Slavia și cred că ar merita să fie la națională”, a declarat Petrescu, la Look Sport.

„Mi-aș dori să luăm campionatul, n-aș da un titlu pe altceva. Suntem conștienți de valoarea celor de la Slavia, dar ne-am autodepășit în cele 3 tururi de până acum. Mi se pare incredibil că trebuie să treci de 4 echipe ca să ajungi în grupele Champions League. Acest sistem ar trebui să fie revizuit”
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

3 goluri și 2 pase decisivea reușit Păun în 5 meciuri în Liga 1

Pentru CFR, urmează meciul tur cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League. Partida tur se joacă marți, de la ora 22:00.

„Dacă vreau jucători de la Hagi, e supărat. Dacă nu vreau jucători de la el, tot e supărat. Are numărul meu, să mă sune să vorbim” 
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, după ce Hagi s-a arătat nemulțumit că CFR ar vrea să-l împrumute pe Andrei Ciobanu, mijlocașul celor de la Viitorul

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Remiză de salon » Campioana pleacă doar cu un punct de la Sfântu Gheorghe și așteaptă marele meci cu Slavia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  18 August 2019, 15:20

Daca Cfr nu ar fi pierdut ambele meciuri cu echipa din Luxemburg sezonul trecut poate nu ar fi trebuit sa joace atitea tururi preliminare,,,

pain89
pain89  •  18 August 2019, 10:21

ok il convoaca atunci cand il bagi titular in toate meciurile nu doar in alea in care joci cu rezervele

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  18 August 2019, 05:07

Blat !!! acum Sepsi e datoare ... ;)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează