FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 1-1

SEPSI - CFR CLUJ 1-1 // VIDEO+FOTO Remiză de salon » Campioana pleacă doar cu un punct de la Sfântu Gheorghe și așteaptă marele meci cu Slavia

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2019 21:00

CFR Cluj a remizat pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1, campioana văzându-și astfel întreruptă seria de 4 victorii consecutive din Liga 1. 

Păun a deschis scorul pentru clujeni în minutul 10, egalitatea fiind restabilită în minutul 31, prin Dylan Flores.

Pentru CFR, urmează meciul tur cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League. Partida tur se joacă marți, de la ora 22:00.

Dan Petrescu a continuat rețeta utilizată pe toată durata acestei veri. „Bursucul” a folosit o formulă total diferită față de returul cu Celtic, 4-3, trimițând din nou rezervele la luptă.

După doar 10 minute, clujenii au deschis scorul. Neobositul Alexandru Păun, care a contribuit și la victoria cu Celic de marți, a înscris superb din cădere, trimițându-i un nou semnal selecționerului Cosmin Contra.

Avantajul clujenilor s-a văzut risipit în minutul 31. Dylan Flores a executat inteligent o lovitură liberă, portarul Cosmin Vâtcă s-a poziționat total greșit, iar mingea trimisă cu efect a intrat în plasă.

După pauză, clujenii n-au mai reușit să înscrie, singurele ocazii importante fiind ratate de puștii Costache și Petrila, ambii cu finalizări slabe din poziții ideale. Hoban, cu o adevărată torpilă de la 30 de metri, putea să aducă golul victoriei, dar incredibilul Fejer s-a întins și a respins în corner. 

S-a terminat 1-1, iar ambele echipe rămân neînvinse după duelul de la Sfântu Gheorghe. Sepsi e pe locul 7, cu 8 puncte, în timp ce campioana en-titre rămâne pe primul loc, cu 14 puncte din 18 posibile.

Sepsi - CFR Cluj 1-1

Sepsi: Fejer - Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan - Kilyen, Vașvari, D. Flores, Carnat - Safranko, Karanovic
Rezerve: Niczuly, Y. Hamed, Salli Edgar, I. Fulop, P. Gal, Bouhenna, Konongo
Antrenor: Csaba Laszlo 
Absent: Adebanjo (accidentat) 

CFR: Vâtcă - Butean, Cestor, A. Mureșan, Peteleu - Itu, Hoban, Păun - M. Pereira, Rondon, Costache
Rezerve: A. Rus, Burcă, Sylla, Mailat, L. Aurelio, Petrila, Țucudean
Antrenor: Dan Petrescu 
Absent: Culio (accidentat)

Stadion: „Municipal”, Sfântu Gheorghe
Arbitru: Istvan Kovacs, A1: Vasile Marinescu, A2: Ovidiu Artene
Observator: Alexandru Deaconu

+14 FOTO

Vezi și:

CFR CLUJ // Dan Petrescu a anunțat azi condițiile în care revine Cristi Manea » Se pregătește un come-back de senzație în Gruia 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (121)
1763887750508605
Calin Francu  •  18 August 2019, 10:29

***. Nimeni nu spune de cite ori i-a invins sepsi pe cfr de cind sint in liga 1. Niciodata . La steaua imediat sar ziaristii cu statistica . Cind e vorba de fcsb toti sar ca arsi dar cind fac altii meciuri aranjate se fac ca ploua . Din cauza asta nu vine lumea la stadion . Abajuns Dinamo asa cum e ea sa joace meciurile doar pe teren fara prietenii sau arbitraje cum o fac altii. Din cauza asta nu vine lumea la stadion ce sa vada blaturi cum a fost sepsi cu cfr. Ti-e jena sa vezi o echipa ca moare pe teren la unele meciuri si apoi face figuratie cu altii. Asa e si in play -off numai aranjamente. Degeaba se lauda Petrescu ca nu a luat campionatele corect a cistigat ca au vrut altii la fel ca si *** Hagi. Sintem departe de un fotbal curat si adevarat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  18 August 2019, 08:31

Becali a trimis pe Deaconu observator nu e de mirare că nu a cîștigat CFR.Deaconu la făcut pe Becali campion nu știu dacă a mai luat ceva după acel campionat cu BRICHETA,Totul e ceva necurat în acest haloimis de fotbal românesc .Primul eșec Hagi,al doilea Craiova urmează f c nu se știe.O singură echipă sigură în europa CFR,

1199689630128212
DM Păvăloiu  •  18 August 2019, 08:28
Postat de gorgeousroadkill pe 18 August 2019, 00:02

Nah, am studiat la SPAP a UBB dupa ce-am terminat mate-fizica la liceu. Altfel spus, numa' gura-i de mine :D Pe de alta parte, unul din visele mele ii sa deschid un restaurant/catering cu ingrediente bio de la producatori locali, ma pricep rezonabil la gatit. Asa ca macar m-ati putea lasa sa vin sa va trantesc o papara cu sclana si niste bere productie proprie.

Caută-mă când te întorci!

Vezi toate comentariile (121)
Comentează