FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 2-1

VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Porumboiu, după faza controversată din Sepsi - CFR: „Înseamnă că e o problemă mare”

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 09:33 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 10:39

În direct la GSP LIVE, Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost patron la FC Vaslui, a analizat cea mai controversată fază a meciului dintre Sepsi și CFR Cluj, 2-1.

CONTEXT: 

  • Golul decisiv, marcat de Vitalie Damașcan în minutul 85, a fost prefațat de un ofsaid la Rondon. Covăsnenii au dat lovitura la capătul unei faze analizate timp de peste trei minute în camera VAR. Decizia luată de Iulian Dima și Alexandru Filip pare imposibil de explicat.
  • Pe construcția acțiunii finalizate de Vitalie Damașcan, Ștefănescu a deviat mingea în interiorul careului advers. Rondon, care se afla dincolo de linia ofsaidului, trasă la ultimul apărător (Matei Ilie), s-a întors și a pasat către un coechipier. A urmat o centrare și șutul lui Damașcan. 
  • Reluările prezentate ulterior în cadrul emisiuni „Sport Center” de la Orange Sport arată liniile trase în camera VAR. Piciorul lui Rondon este evident mai aproape de poartă decât Matei Ilie.

Fostul arbitru a declarat că, deși în direct nu i s-a părut nimic neregulamentar, captura cu liniile trase în camera VAR arată că Rondon era în ofsaid și că golul nu trebuia validat.

Viorel Moldovan i-a cântat, la propriu, „prohodul” lui Mandorlini: „Fulgi de nea vișinii...”
CFR CLUJ
Viorel Moldovan i-a cântat, la propriu, „prohodul” lui Mandorlini: „Fulgi de nea vișinii...”

VIDEO Adrian Porumboiu comentează la GSP LIVE faza din Sepsi - CFR Cluj

„Pare neverosimil când vezi captura... Dar dacă te duci cu privirea la faza din timpului meciului, pe care a dat-o televiziunea, părea mai neverosimil, daca pot spune așa, de ce se întârzie așa mult luarea deciziei. 

Nu părea nimic de obiectat, nimic neregulamentar. Acum, am rămas surprins. 

După captură e ofsaid. Nu înțeleg de ce nu a dat televiziunea. Dacă au tras-o din camera VAR, înseamnă că au problemă mare. E ofsaid 100%. De ce au spus că e ofsaid? În timpul meciului, la reluări, nu am văzut nimic suspect”, a spus Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Reacția lui Porumboiu, după faza controversată din Sepsi - CFR: „Înseamnă că e o problemă mare”
FOTO: Captură @Orange Sport

Acesta a continuat și a vorbit despre arbitrajele de care are parte CFR Cluj.

„Chiar îl compătimesc pe Cristi Balaj (n.r. - președintele de la CFR Cluj). Îi trag arbitrii din toate pozițiile. Să fie o replică la ce am suferit eu? (n.r. - face referire la acuzele făcute de-a lungul anilor, în care spunea că CFR Cluj era ajutată de arbitri când se lupta cu FC Vaslui la titlu). El are acum tot dreptul să fie supărat. CFR e dezavantajată, da. Ăsta e un adevăr.

Nu contează dacă Balaj a fost arbitru. Dacă ai fost arbitru, alții țin să demonstreze că sunt corecți... Dar Balaj are dreptate să fie scandalizat de ce se întâmplă din partea confraților săi”.

CFR Cluj se anunța la o candidată la titlu. Dar jocul din repriza a doua... Nu mai poate lua titlu cu Mario Camora. Toate pasele înapoi... La primul gol a fost întors... La cum începuse, mă gândeam că CFR Cluj nu va avea probleme.

 - Adrian Porumboiu

VIDEO Faza controversată din Sepsi - CFR Cluj

 Citește și:

Mandorlini l-a înfruntat pe reporter: „Că zici tu?! Sau cine zice?”

Neluțu Varga, reacție puternică în mercato, după transferurile făcute de Gigi Becali: „Plătesc o sumă-record ca să-l aduc la CFR Cluj și să luăm titlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
johny2003
johny2003  •  18 Decembrie 2023, 15:55
Postat de vivi.napoca1_ pe 18 Decembrie 2023, 10:59

Porumboiu are dreptate și cu Camora ,toate mingile le da repede înapoi cu stângul parca este un robot și nu se poate întoarce puțin spre poarta adversa și le da pasele la primul om doar asa sa scape repede de minge fără logica ,aiurea ! Cu tot respectul pt. ei dar Camora și Deac ( la 37 de ani nu știi da cu piciorul drept etc.) Va mulțumim dar se vede ca sunteți depășiți, lenți, previzibili ,greoi etc. Nu mai puteți ajuta echipa ,dimpotrivă! Trebuie curățenie mare acolo mai sant cel puțin 5 jucători care sant f. slabi mai mult încurcă și cu cunoștințe f. limitate fotbalistice ,am mai dat exemple !

Corect! Haide U! Echipa adevarata a Clujului!)))))

astoica
astoica  •  18 Decembrie 2023, 11:38
Postat de JanosHorvath07 pe 18 Decembrie 2023, 10:35

Ieri dupa meci la Digi au bagat, in slow-motion, faza respectiva si se vede clar ca mingea nu a fost atinsa de jucatorul de la CFR si, conform regulamentului, trebuia acordat offside. Pasa a fost data de jucatorul lui Sepsi. Te-ai uitat la alt meci?

E fan fcsb pentru ei realitatea nu conteaza,lor li se anuleaza golul etapa trecuta corect dar tipa ca fost gol valabil.Deci nu are rost sa te miri si sa iti bati capul cu astfel de persoane crede-ma!

superstar24
superstar24  •  18 Decembrie 2023, 11:14
Postat de JanosHorvath07 pe 18 Decembrie 2023, 10:35

Ieri dupa meci la Digi au bagat, in slow-motion, faza respectiva si se vede clar ca mingea nu a fost atinsa de jucatorul de la CFR si, conform regulamentului, trebuia acordat offside. Pasa a fost data de jucatorul lui Sepsi. Te-ai uitat la alt meci?

Asta e karma. Golul lui Coman nu trebuia anulat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează