LIGA 1  ·  SEPSI - CHINDIA 2-0

SEPSI - CHINDIA 2-0. Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu îl fac praf pe arbitrul Colțescu: „Băieții ăștia nu urmăresc alte competiții?!”

Sebastian Colțescu e criticat de Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu +23 FOTO
Sebastian Colțescu e criticat de Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 20:14 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 10:57

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus în meciul cu Chindia, scor 2-0. Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu l-au criticat pe „centralul” Sebastian Colțescu. 

Croatul Josip Ivancic a văzut două cartonașe galbene în minutele 30 și 34. Primul a fost făcut la marginea propriului careu, o atingere ușoară din spate, iar al doilea a venit la mijlocul terenului. Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, crede că ambele sancțiuni au fost acordate eronat de Colțescu.

Faultul pentru care Ivancic, în dreapta, vede al doilea cartonaș galben

Ion Crăciunescu: „N-ai cum să dai galben!”

„N-ai cum să dai galben niciodată la prima fază, N-ai niciun criteriu, nu era o situație promițătoare de atac, ori nu e spațiu mare în față, nu e un atac promițător. Eu nu am văzut nimic, poate a văzut domnul Colțescu mai bine. La al doilea, nu îl calcă pe laba piciorului. Să dai al doilea galben aici, când însăși FIFA atrage atenția să nu existe dubiu în acel moment. Vi se par așa galbenele? Nu mi se par deloc. De ce se întâmplă împotriva Chindiei așa ceva? Etapa trecută cu Hermannstadt a fost la fel”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport Special. 

Ilie Dumitrescu: „Arbitrii nu sunt ancorați la ce se întâmplă în Europa?”

„Băieții ăștia nu urmăresc și ei alte competiții? Nu văd și ei Champions League, campionatul Spaniei? Nu văd cum se dau cartonașele galbene acolo? Chiar nu sunt ancorați la ce se întâmplă în Europa? Ei nu văd?! Echipele își joacă soarta, sunt bani investiți, cum să rupi așa echilibrul? Colțescu cred că e primul într-un top al galbenelor, al eliminărilor”, a opinat și Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată.

Citește și alte știri despre fotbalul din play-out: O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (3)
cornelconasu  •  13 Iulie 2020, 23:51

Chivulete , altă petardă de arbitru ! Pentru el orice fault e de galben și orice atingere e fault !!! Nu înțeleg de ce a dat penalty-ul ăla pentru Iași ! Jucătorul Iașiului, lovește mingea NEJENAT, contactul se produce când mingea era spre peluză iar jucătorul Iașiului...se împiedică practic de piciorul dinamovistului venit în alunecare ! Mingea nu era în joc , jucătorul nu e bruscat în timpul lovirii balonului ! Eventual se impunea galben, dar atât !Este un penalty jmecheresc gen Chivulete, Colțescu, Bârsan, Călin și alții care ...NU ȘTIU FOTBAL , ei arbitrând doar pe intuiție !

catalin.palcu  •  13 Iulie 2020, 22:46

arbitrii romani probabil primesc comisioane pt fiecare cartonas si penalty acordat. altfel nu se explica! avem 1-2 penaltiuri pe meci, 9-10 galbene si un rosu la fiecare meci chiar cand se joaca destul de curat. inainte la un prim fault arbitrul nici nu se deranja, la al 2lea ii spunea celui care faulta sa nu mai faca, iar a 3a oara ii arata galben. la fel si pt al 2lea galben!acum s-a ajuns sa iei rosu ca nu stai pe linia portii!

Christian Ciuca  •  13 Iulie 2020, 21:29

e o mare nedreptate facuta Chindiei, de vreo 7-8 etape a fost practic furata pe fata de arbitri, furata ca-n codru, e vorba de douazeci de puncte in joc, cine poate remedia nedreptatea asta, cine poate face ceva...?

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1