FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 0-1

SEPSI - CRAIOVA 0-1. Prima etapă, primul scandal: „Dă-ne penalty, nu ne fura, că e a doua oară la Radu Petrescu şi cred că nu e întâmplare!”

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul gazdelor, îl acuză pe arbitrul Radu Petrescu de rea intenție. +14   FOTO
Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul gazdelor, îl acuză pe arbitrul Radu Petrescu de rea intenție.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 19:38 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:35

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0. Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul gazdelor, îl acuză pe arbitrul Radu Petrescu de rea intenție. 

Vezi AICI programul etapei #1 din noul sezon 2020-2021!

Tabăra covăsnenilor a cerut ofsaid la reușita lui Elvir Koljic, din minutul 88. Cu câteva minute înainte, Sepsi crede că ar fi meritat un penalty, la duelul dintre Achahbar și Vătăjelu.

Leo Grozavu: „Cred că e rea intenție”

„Eu cred că Sepsi a fost cea mai dezavantajată echipă sezonul trecut. A început un nou campionat, nu vreau să mai discutăm acum, că oricum nu mai putem întoarce nimic. Băieții au făcut un meci bun, împotriva unei echipe care are veleități de titlu. 

Cred că am avut un penalty clar în minutul 85, iar faza din minutul 88 cred că nu mai merită comentată. Eu cred că e rea intenție. Nu poți rata o împingere clară și să nu dai fault. Iar la Koljic, o avea el viteză, dar era la un metru de poartă, iar defensiva noastră la 6 metri”, a declarat Leo Grozavu la Look Sport. 

„Eu sunt suspendat, nu am voie nici să vorbesc. Nu am jignit pe nimeni în intervențiile mele, la ultima partidă cu Clinceni m-am ridicat de pe bancă și am văzut cartonaș galben. Eu nu am văzut în străinătate ca antrenorii să fie eliminați. Acolo arbitrii comunică. Nu cred că aici unii suntem Dumnezei, iar alții plebea societății”
- Leo Grozavu, antrenor Sepsi

„Vreau să felicit echipa Craiovei, care a avut un bulan fantastic astăzi. Prima repriză a avut o ocazie clară, iar noi 5-6 ocazii mari. Pot să felicit echipa noastră, a jucat foarte bine, meritam victoria. Din păcate, am pierdut 3 puncte din cauza arbitrilor, a fost viciere de rezultat. Nu dai penalty la noi şi laşi ofsaid de minimum jumătate de metru. Am început iar din prima etapă, ne fură arbitrii. 

Domnul Radu Petrescu, acum doi ani când am făcut 1-1 la Craiova, a scos mingea din poartă. Am dat gol minutul 90, 2-1 pentru noi, a scos mingea din poartă. Cred că e rea intenţie din partea dânsului. Nu ştiu ce are cu noi, noi mereu am fost respectuoşi, dar văd că din prima etapă a început calvarul contra noastră. Nu e normal şi vreau să îi zic domnului Vassaras să se uite la meciuri, pentru că de la etapă la etapă sunt prea multe greşeli de arbitraj. 

VAR-ul ar fi trebuit deja să apară, din campionatul trecut. Când? Că deja e prima etapă, dacă aveam VAR câştigam 1-0. Aşa, am jucat bine, am ratat, dar dă penalty dacă e, ce e al nostru. Dă-ne penalty, nu ne fura, că e a doua oară la Radu Petrescu şi cred că nu e întâmplare! Arbitrii ne-au luat cele 3 puncte. La noi nu se pune problema de români, de maghiari, noi suntem împreună. Nu ştiu ce are Radu Petrescu, dar e a doua oară când face greşeala asta şi sper că domnul Vassaras a văzut meciul” 
- Attila Hadnagy, oficial Sepsi

SEPSI - CRAIOVA 0-1. Prima etapă, primul scandal: „Dă-ne penalty, nu ne fura, că e a doua oară la Radu Petrescu şi cred că nu e întâmplare!”
SEPSI - CRAIOVA 0-1. Prima etapă, primul scandal: „Dă-ne penalty, nu ne fura, că e a doua oară la Radu Petrescu şi cred că nu e întâmplare!”

„Cred că astăzi am dominat de la început până la sfârşit. Din păcate, nu am avut noroc la o fază la care Koljic a avut instinct de atacant şi a marcat. Am făcut un meci foarte bun. Mingea nu a intrat de data asta, dar cred că norocul se întoarce. Dacă joci bine, norocul se întoarce. Trebuie să ne gândim la următorul meci. Dacă jucăm aşa, luăm puncte 100%” 
- Adnan Aganovic, mijlocaș Sepsi

+10 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIITORUL - UTA 1-1. Gică Popescu are răbdare cu Ruben de la Barrera, dar i-a transmis un mesaj: „Sper totuși la un rezultat bun cu FCSB”

SEPSI - CRAIOVA. Oltenii, forțați să se schimbe afară » Cum arată „vestiarul” de la Sf. Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
364128668322116
Carpat Mountains  •  25 August 2020, 20:18
Postat de florar pe 23 August 2020, 10:06

Nu aveți obraz...Toată lumea știe că în play off ați avut 5 meciuri din noua vânt de la arbitrii...

În play-off cfr-cluj a fost avantajată deoarece au jucat cu fcsb după finala cupei astfel având parte de un meci ușor și în plus suspendarea lui Bancu a micșorat forța ofensivă a Craiovei în meciul pe care l-au avut direct.Bancu era suspendat în meciul cu Astra,nu în cel cu cfr.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  24 August 2020, 17:06

Lasand la o parte litigiul "creat" artificial privind "opsaidul" ...toata stima pentru Elvir. A reusit sa-si cunoasca intr-atat de bine colegii incat a stiut ca Barbut va suta ca un ... impiedicat (...asa cum este dealtfel) si ca va trebui sa finalizeze treaba. :)

10207202405083487
Nanu Daniel  •  24 August 2020, 17:01
Postat de Tihamér Takó pe 23 August 2020, 12:14

Vorba multa saracia omului :Craiova ne fiind cu nimic mai buna ca SEPSI...arbitrajul nemernicilor a facut ca au plecat cu toate punctele.Punctum !!!

Bre, dar mare debit ai...pe masura frustrarii si lipsei de educatie (gramatica ta te da de gol). Trage odata niste linii paralele cu creionul pe ecranul monitorului sa vezi ce-ti da ! Nu-ti spun ca trebuie sa folosesti teorema fundamentala a asemanarii ca sa faci treaba treaba pentru ca imi dau seama de limitele tale. Pune rigla pe ecran pe linia careului de 6 m, ciobaneste ... si fa-ti o parere ! Dar nu privi la fundasul de langa Koljic ci la acela din departare !

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close