FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - UTA 1-1

VIITORUL - UTA 1-1. Gică Popescu are răbdare cu Ruben de la Barrera, dar i-a transmis un mesaj: „Sper totuși la un rezultat bun cu FCSB”

Gică Popescu (52 de ani), președintele constănțenilor, a analizat debutul antrenorului Ruben Barrera (35 de ani).
Gică Popescu (52 de ani), președintele constănțenilor, a analizat debutul antrenorului Ruben Barrera (35 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 18:05 / Actualizat sambata, 22 august 2020 19:07

Viitorul și UTA au remizat, scor 1-1, în prima rundă din Liga 1. Gică Popescu (52 de ani), președintele constănțenilor, a analizat debutul antrenorului Ruben de la Barrera (35 de ani). 

Programul etapei #1 din Liga 1

Gică Popescu are răbdare cu noul antrenor. Cu toate astea, președintele Viitorului i-a transmis că vrea o victorie în meciul de runda viitoare, de pe terenul lui FCSB,

Gică Popescu: „Obiectivul e play-off-ul”

„Nu e cel mai bun joc al nostru din ultima perioadă, probabil şi căldura a influenţat foarte mult evoluţia jucătorilor, i-am văzut lenţi în anumite momente, ăsta este începutul de sezon, sperăm ca în perioada următoare să punem la punct lucrurile care nu au funcţionat astăzi. 

Avem un antrenor care a luat echipa acum două săptămâni şi încă nu a avut timp să transmită jucătorilor ceea ce doreşte, aşa sunt începuturile, mai grele, sperăm să ne revenim în meciul următor. Pentru el vor fi importante cele două săptămâni având în vedere că va avea timp să lucreze mai mult cu echipa. Sperăm totuşi să facem un rezultat bun contra FCSB-ului. Obiectivul nostru este ca în fiecare an, play-off-ul”, a declarat Gică Popescu.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Hermannstadt pleacă din Sibiu! Va mai juca doar 3 meciuri acolo

EXCLUSIV Craiova transferă un jucător important din play-off: „Jucătorul și-a dat acordul de a pleca, cluburile au bătut palma!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1685714628331840
Daniel Ivanovici  •  23 August 2020, 05:52

HA!HA!HA! Cum sa bata ***-ul , atat ii trebuie si zboara?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caesarone
caesarone  •  22 August 2020, 23:40

test

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  22 August 2020, 20:57

Stati linistiti, Viitura va lasa garantat pe Efsiesbi s-o bata ca pe covoare. Mai rau imi pare de spaniolul ala, ca o sa faca foarte curand cunostinta cu conceptul de “omenie” si nu va intelege ce fac jucatorii sai pa teren.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează