FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Craiova transferă un jucător important din play-off: „Jucătorul și-a dat acordul de a pleca, cluburile au bătut palma!”

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 12:36 / Actualizat sambata, 22 august 2020 12:54

CS Universitatea Craiova continuă să mute pe piața transferurilor după ce-a reușit să-i aducă în Bănie pe Marius Constantin, Paul Papp și pe Alexandru Tudorie. Din informațiile Gazetei Sporturilor, în cursul zilei de astăzi oltenii au bătut palma cu portarul lui Gaz Metan Mediaș, Răzvan Pleșca (37 de ani).

Unul dintre cei mai longevivi portari ai celor de la Gaz Metan părăsește Mediașul și din noul sezon va apăra buturile oltenilor. Din primele informații pe care GSP.RO le are, Răzvan Pleșca vine liber de contract la Craiova, doar că oltenii vor ceda medieșenilor un alt portar din lotul lui Cristiano Bergodi.

Este vorba de Laurențiu Popescu (23 de ani), un produs al Școlii de Fotbal „Gică Popescu“. Laurențiu este jucătorul Universității din 2014. A debutat în tricoul Științei la data de 25.04.2016, în victoria cu 2-0 de pe terenul celor de la FC Voluntari, meci în care a apărat un penalty.

„Cele două cluburi s-au înțeles, Răzvan și-a dat și el acordul de a merge la Craiova. Jucătorul urmează să semneze și să intre în programul de pregătire al Universității”
sursele Gazetei

Pleșca recunoaște: „Am fost căutat, cluburile trebuie să se înțeleagă!”

Contactat de GSP.RO, Răzvan nu a negat informația: „Așa este! Există un interes pentru mine din partea Universității Craiova. Reprezentanții celor două cluburi urmează să se înțeleagă și să se facă transferul. Eu nu am impresar, deci n-o să fie nicio problemă din punctul meu de vedere. Sunt fericit de interesul Universității. Cel mai important pentru noi în aceste momente este să fim sănătoși. Doamne ajută!”, a spus Pleșca.

Pigliacelli se întoarce în Italia?

Transferul lui Pleșca este și un semnal că Mirko Pigliacelli are ceva discuții cu echipe din Italia și este posibil să plece de la echipă în perioada imediat următoare.

Conform Trapani Granata, Reggiana e gata să facă o ofertă pentru portarul italian: "Exilul e aproape de final! De trei ani, portarul Mirko Pigliacelli joacă în România, la U Craiova, dar acum revenirea în Italia, la Regianna, pare foarte aproape! Calităţi are, dar nu şi-a găsit, încă, locul meritat în Italia. Acesa se poate întoarce acum la Reggiana, nou-promovată în Serie B", se arată în presa din Italia.

200.000 de euroeste cota de piață pe care Răzvan Pleșca o are în acest moment, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

BURSA TRANSFERURILOR LA CS U CRAIOVA

  • Veniri/reveniri: M. Constantin (Gaz Metan), Screciu (Genk), Papp (Sivasspor), Tudorie (Arsenal Tula), L. Buzan (Hermannstadt), Al. Manea (ASU Poli), M. Șerban (Mioveni), Bic (Chindia), Meza Colli (Keshla), Vadasis (Rapid), Fortes (Ittihad Tanger), Borța (Chiajna), Hreniuc (Mioveni), Markovici (Clinceni), Burlacu (Chiajna)
  • Plecări: Fortes (Vilafranquense), Briceag (FCSB), Gardoș (liber), Gustavo (Ajman Club), Bic (Gaz Metan), L. Nițu (Gaz Metan)

CITEȘTE ȘI

FCSB. Gigi Becali sfidează toată Europa! Nici o echipă de top nu procedează astfel

EXCLUSIV Nu merge la Șumudică! Echipa care îl transferă pe Denis Alibec + Suma primită de Astra

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
mogpharau
mogpharau  •  22 August 2020, 20:03

Plesca?! un portar bun, chiar si la varsta lui. Prinde top 5-6 din liga. PS: Se pare ca se inchide gazul...

1887248954618984
Kocsis Tibor  •  22 August 2020, 17:11

Din pacate se pare ca echipa Gazului e taraba deschisa toata lumea isi ia ce pofteste.

antalmihai
antalmihai  •  22 August 2020, 15:24
Postat de antalmihai pe 22 August 2020, 14:31

BAAAAAAAAAAAAAAAAA , da pleaca odata , nu ti mai fa reclama pe CSU! PAAAAAAAAAAAAAAA! ALEGE!

TRIMITEREA ERA CATRE MARELE PORTAR, CAMPIONUL , DRIBLORUL, FUNDASUL SI ATACANTUL IN ACELASI TIMP AL, ITALIEI, NUMIT ,PIGLIACELLI! DA PLECA BA, DAR SPUNE O FRANC IN FATA! DACA NU, VEZI CA CONDITIILE SUNT INFERIOARE OFERITE AICI! PLEACA, SI DU-TE, SAU STAI! DAR SA STIM SI NOI!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează