FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt pleacă din Sibiu! Va mai juca doar 3 meciuri acolo

FC Hermannstadt va mai juca doar 3 meciuri pe stadionul din Sibiu. Restul meciurilor din acest sezon de Liga 1 le va disputa la Mediaș, până la finalizarea lucrărilor de modernizarea a propriei arene.
FC Hermannstadt va mai juca doar 3 meciuri pe stadionul din Sibiu. Restul meciurilor din acest sezon de Liga 1 le va disputa la Mediaș, până la finalizarea lucrărilor de modernizarea a propriei arene.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 16:01 / Actualizat sambata, 22 august 2020 16:27

Hermannstadt va mai juca doar 3 meciuri pe stadionul din Sibiu. Restul meciurilor din acest sezon de Liga 1 le va disputa la Mediaș, până la finalizarea lucrărilor de modernizarea a propriei arene. 

Sibiul va avea un stadion modernizat complet. Până atunci, FC Hermannstadt va fi nevoită să joace pe arena rivalei Gaz Metan Mediaș. Mutarea se va face, cel mai probabil,  din runda cu numărul 4 a actualului sezon. Formația antrenată de Ruben Albes va putea juca acasă meciurile cu Clinceni, FC Botoșani și UTA.

Au semnat contractul pentru stadion

„După o perioadă lungă în care s-a elaborat proiectul tehnic, după o procedură de achiziție complexă, mă bucur să anunț că am semnat contractul pentru ultima și cea mai amplă etapă de construcție a Stadionului Municipal Sibiu. Sunt sigură că microbiștii vor aprecia această veste și nu doar ei, pentru ca Stadionul va putea fi folosit si pentru alte evenimente sportive sau chiar culturale”, a declarat primarul Astrid Fodor.

VIDEO. Cum va arăta stadionul din Sibiu

Stadionul din Sibiu va fi modernizat

Stadionul va ajunge la o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. Arena va avea și  o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică. 

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou. Gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație. Valoarea totală a investiției este de 132.843.616 lei (fără TVA).

1927este anul construcției arenei lui Hermannstadt

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Craiova transferă un jucător important din play-off: „Jucătorul și-a dat acordul de a pleca, cluburile au bătut palma!”

EXCLUSIV Ce se întâmplă la FRF? Încă o demisie la nivel înalt! După Duru, pleacă încă un manager!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (28)
bluuuz
bluuuz  •  24 August 2020, 17:34

Sala de atletism exista deja, va fi doar modernizata. Aceasta se afla sub actuala tribuna principala, ce va deveni tribuna a 2-a dupa modernizare.

gazistu
gazistu  •  23 August 2020, 12:46

Mi se pare si normal sa joace l;a Medias, doar nu s-or duce iar la Tg Ms si noi , care suntem cel mai apropae sa nu-i gazduim... ce a fost cu fostU presedinte (Marginean), a fost o prostie, rautat din pareta lui ...nimeni nu s-a impotrivit venirii sibiului la Medias, in afara de el... (faza cu maieul si camasa...)... indiferent de situatie se putea gasi o solutie sa se joace la Medias... chiar daca liga programa si 2 meciuri in aceeasi zi... un meci la amiaza (16-18), unu seara (20-22). si toata lumea era multumita!@ Gazonul resista , fara probleme...e unul dintre cele mai bune din tara...cred ca Gazu, CRAIOVA si Viitorul au cel mai bun gazon in L1./

305457553261788
Leo Dinu  •  22 August 2020, 23:46
Postat de Alice Popa pe 22 August 2020, 17:36

Era pacat ca tocmai in orasul presedintelui sa nu se sifoneze niste bani prin modernizarea stadionului.

Era pacat ca tocmai psd-istii sa nu caute nod in paputa (desi, la cum va prezentati la Sibiu, nu asta ar fi problema, ci faptul ca nu stiu de ce mai exista filiala voastra…)!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează