FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 0-1

Laszlo Dioszegi a reacționat după a patra înfrângere a lui Sepsi: „Aș fi ipocrit să spun asta” + Pe cine dă vina pentru eșecuri

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 11:26 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 15:18

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, dă vina pe jucători după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 0-1.

Echipa pregătită de Bergodi a avut numeroase ocazii împotriva oltenilor, dar intervențiile lui Arlauskis și șuturile în bară au păstrat poarta Craiovei intactă. Dioszegi nu îl consideră pe italian vinovat pentru cele 4 înfrângeri la rând din SuperLiga.

Nicolae Dică propune un străin de la FCSB la națională: „N-am văzut ca el în ultimii 10-15 ani!” » Răspunsul lui Edi Iordănescu: „Ne ambalăm rapid”
FCSB
Nicolae Dică propune un străin de la FCSB la națională: „N-am văzut ca el în ultimii 10-15 ani!” » Răspunsul lui Edi Iordănescu: „Ne ambalăm rapid”

Dioszegi, după Sepsi - Craiova 0-1: „Nu e vina lui Bergodi, e vina jucătorilor”

„Mă bucur că un antrenor ca Rădoi zice că nu au meritat victoria. Ne-a ocolit șansa, deja e a patra partidă în care pierdem. Nu am reușit să împingem mingea de la 2-3 metri. Nu am ce să îi repoșez lui Bergodi. Am fost peste și fizic, ei au avut doar un șut pe poartă. 

Ne-am îndepărtat destul de mult de play-off. Aș fi ipocrit asă spun că antrenorul ar fi de vină. În toate cele 4 meciuri am dominat. Antrenorul nu poate să dea gol, el îi pregătește să ajungă în fața porții. Dacă nu e continuitate, nu avem la ce să ne așteptăm. 

Dacă am aduce un alt antrenor, poate am avea rezultate pe moment, apoi am cădea în prăpastie. Bergodi nu e de vină. Noi am dominat Farul, FCSB, Craiova. Am făcut portari mari din Târnovanu și Arlauskis.

E vina atacanților, a jucătorilor, nu a lui Bergodi. Ei trebuie să bage mingea în poartă. Noi avem 3 atacanți buni (n.r. - Rondon, Tudorie și Safranko), dar nu au prins gustul golului cum ar trebui”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Pro Arena.

Dioszegi: „5 locuri de play-off sunt ocupate” 

El a vorbit și despre șansele ca echipa sa să prindă play-off-ul. Dioszegi consideră că deja se cunosc primele 5 echipe care se vor califica: Farul, Rapid, CFR CLuj, CSU Craiova și FCSB.

„5 locuri de play-off sunt ocupate. Asta e părerea mea, cele 5 echipe au luat deja un avans considerabil, nu cred că se încurcă. Mai sunt Hermannstadt, Petrolul, UTA, care nu a depus armele. Și noi mai avem șanse, chiar dacă puține. Noi jucăm până la ultima suflare”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit sursei menționate.

Superliga. Sepsi - CSU Craiova. Bogdan Vătăjelu deschide scorul printr-un gol de poveste

Citește și alte știri din SuperLiga:

Internat de urgență, Camora a plecat azi-noapte la Cluj: operat de apendicită

Gol fabulos în Sepsi - Universitatea Craiova, la vinclu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  30 Octombrie 2022, 20:53
Postat de realsteaua pe 30 Octombrie 2022, 16:26

Respect pentru patronul celor de la Sepsi. Așa trebuie să se comporte un patron care, deși echipa lui nu a luat niciun punct din 16 posibile în ultimele 4 meciuri, nu a ieșit cu un discurs în ca să-și facă praf antrenorul. O fi având cu siguranță ce să-i reproșeze și lui Bergodi, dar dă dovadă de om civilizat și nu-și spală rufele în public.

4x3 fac 12 nu 16! Înapoi la școala ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicapuia
gicapuia  •  30 Octombrie 2022, 18:00

Jos palaria pentru domnul Dioszegi! Ai citit nea Gigi ? Sau nu stii tot alfabetul ?

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Octombrie 2022, 16:39

"Aș fi ipocrit asă spun că antrenorul ar fi de vină." "Antrenorul nu poate să dea gol, el îi pregătește să ajungă în fața porții." "Dacă nu e continuitate, nu avem la ce să ne așteptăm." "Și noi mai avem șanse, chiar dacă puține. Noi jucăm până la ultima suflare." Declaratii care denota pricepere, tact, modestie, normalitate. Uite cum un paravan poate gestiona o echipa mai bine decat toti patronii de club de la noi. Bravo Dioszegi, respect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează