FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi, decimată înaintea deplasării de la Cluj! 6 absențe grele pentru Neagoe, dar există și o veste bună

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 15:45

Sepsi Sfântu Gheorghe are mari probleme de efectiv la partida împotriva CFR-ului, ultima din sezonul regulat. Eugen Neagoe are 6 absențe importante, problemele majore fiind în ofensivă. 

Așadar, tehnicianul covăsnenilor nu va putea conta pe Gabriel Vașvari și Gabriel Moura, ambii suspendați.

Pe lista indisponibililor erau deja Marko Simonovski și Bryan Nouvier, iar recent a mai intrat și Ibrahima Tandia. Un total de 6 jucători care nu vor putea fi folosiți. 

Există însă și o parte plină a paharului. Weekendul viitor, când va începe play-off-ul, în afara lui Fulop, nerefăcut după accidentarea la ligamentele încrucișate, Neagoe se va putea baza pe toți ceilalți 5 absenți din runda curentă. 

Situația absenților de la Sepsi:

  • Moura - suspendat
  • Vașvari - suspendat
  • Fulop - ruptură de ligamente încrucișate (mai stă o lună)
  • Tandia - infecție la măsea (revine săptămâna viitoare)
  • Simonovski - probleme musculare (revine săptămâna viitoare)
  • Nouvier - accidentare la umăr (revine săptămâna viitoare)
    *ultimul oricum n-ar fi avut drept de joc contra CFR-ului dat fiind protocolul dintre cele două părți în momentul împrumutului 

CFR Cluj - Sepsi OSK este duminică, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

CITEȘTE ȘI:

Probleme MAJORE la Sepsi înaintea meciului cu CFR Cluj! Tandia e OUT și de la al doilea meci: „Avea dureri mari, e internat la spital”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ulen21
ulen21  •  01 Martie 2019, 21:26

nu ne mira nimic, neam de unguri sunteti si voi si cfr! de ce sa-i incurcati voi? v-ati pregatit din timp! Asa ca nu are rost sa va mai scuzati atat, jucati cu juniorii si gata! Ma mira ca l-ati adoptat asa repede pe oltean , dar de fapt el duce mai departe razboiul mentorului sau! Un nimic in fotbalul romanesc!

1529889800438003
Ferenc József  •  01 Martie 2019, 19:43

Dacă vă uitați atent, acești jucători nu sunt absenți de ieri. Moura si vasvari sunt suspendati. Ceilalți chiar au probleme, Fulop de exemplu de jumatate de an sta pe tusa, de la un fault urat. Nouvier de la vacanța de iarnă, a aterizat pe umar, Simonovski dupa primul meci. Credeți că totul e blat? Că pierderea meciului de cupă cu CFR nu ne afectează? Asta e, acum jucăm cu ce a rămas, suntem echipa cu cele mai puține jucători, dacă nu aduceau la sfârșit jucători, nici nu mai aveam pe cine să punem pe banca de rezervă.

balauru48
balauru48  •  01 Martie 2019, 19:31

Cei 6 care sunt 5. Uite ca s-a intamplat minunea și ăștia de la gsp au angajat unul mai prost ca craitoiu, pe nea nedelea.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează