FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Conducerea lui Sepsi, despre posibila schimbare a lui Leo Grozavu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 22:03 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 09:53

Cornel Șfaițer, managerul echipei, neagă o schimbare a lui Leo Grozavu (54 de ani) și îl asigură pe actualul tehnician de continuitate la Sepsi.

Managerul echipei din Sf. Gheorghe a vorbit, pentru GSP.ro, despre posibilitatea ca actualul antrenor al echipei de pe locul 12 din Liga 1 să fie schimbat în urma rezultatelor mai puțin favorabile.

,,Nu discutăm să facem vreo schimbare la nivelul băncii tehnice. Leo Grozavu este antrenorul nostru și are toată susținerea”, a transmis Cornel Șfaițer.

Sepsi mai vrea încă un transfer

Oficialul echipei covăsnene a vorbit și despre parcursul echipei din ultima perioada, iar acesta speră ca lucrurile se vor schimba în următoarea perioadă.

,,Dorim să ne întărim. A fost perioada asta cu Europa, cu debutul nostru bun, în campionat, cu Clinceni. A urmat dubla cu Tarnava care ne-a dat speranțe că vom avea un parcurs bun. Din păcate, am avut prestații bune, dar n-am reușit să adunăm puncte. De aceea, încercăm să ne întărim și în compartimentul ofensiv, prin aducerea lui Luckassen și sperăm sa mai reușim încă un transfer.

Așteptăm după pauza asta, cu semi cantonamentul pe care l-am avut în perioada acesta cât au fost meciurile echipei naționale, echipa să arate cât mai bine și să adunăm puncte. Pentru că jocul prestat de Sepsi la ultimele două jocuri a fost unul foarte bun. 

Cu FCSB și cu Botoșani, unde am dominat categoric, zic eu, numai neșansa a făcut să nu luăm șase puncte din șase posibile“, a explicat managerul lui Sepsi.

Pentru Sepsi urmează partida din deplasare împotriva Universității Craiova, programată, luni, 13 septembrie, de la ora 21:00.

Luckassen, rezolvat la Sepsi

După un început de sezon dificil, Sepsi se întărește pentru a ataca locurile de play-off. Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că oficialii echipei de pe locul 12 (6 puncte) au ajuns la un acord cu atacantul Kevin Luckassen (28 de ani).

  • articol scris de Sebastian Vasile

Citește și alte știri despre Sepsi:

Noi imagini cu stadionul de Liga 1 care va fi inaugurat peste o lună » Arena arată spectaculos

Transfer important bifat de Sepsi! Îl aduce pe jucătorul vândut de Hagi în Turcia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează