FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Transfer important bifat de Sepsi! Îl aduce pe jucătorul vândut de Hagi în Turcia

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2021 19:06 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 22:22

După un început de sezon dificil, Sepsi se întărește pentru a ataca locurile de play-off.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că oficialii echipei de pe locul 12 (6 puncte) au ajuns la un acord cu atacantul Kevin Luckassen (28 de ani).

Sepsi îl transferă pe Kevin Luckassen

Olandezul născut la Eindhoven va ajunge sub comanda antrenorului Leo Grozavu sub fornă de împrumut.m de la Kayserispor, club care l-a cumpărat în ianuarie 2021, de la Viitorul, pentru 400.000 de euro.

De-a lungul carierei, Luckassen a mai jucat la juniorii lui AZ Alkmaar, Ross County, Slovan Liberec, SKN Polten, Northampton, Almere City și Poli Iași. Aventura lui Luckassen se termină după 14 partide, în care a reușit doar o pasă de gol.

Transfer important bifat de Sepsi! Îl aduce pe jucătorul vândut de Hagi în Turcia

În Liga 1, în 33 de partide, la Poli Iași și Viitorul, Luckassen a marcat 14 goluri și a oferit 3 pase de gol.

Sperăm că am găsit atacantul care să dea goluri. Ne-a lipsit asta. Kevin a demonstrat, nu mai are nevoie de adaptare. E un atacant puternic, de calitate. Avem mare încredere în el 
– Attilla Hadnagy 

800.000 de euroeste cota lui Luckassen, potrivit transfermarkt

Fotbalist trimis „pachet” înapoi la CFR Cluj!

Oficialii lui Sepsi OSK a anulat împrumutul mijlocașului Răzvan Andronic (21 de ani) de la CFR Cluj după ce au aflat că jucătorul are probleme medicale.

CFR Cluj a luat decizia de a-l împrumuta pe tânărul Răzvan Andronic (21 de ani) la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Mutarea a fost una firească din perspectiva celor de la Sepsi OSK, care suferă la capitolul jucătorilor eligibili U21. De această problemă s-a plâns și antrenorul Leo Grozavu în repetate rânduri.

La câteva zile distanță, covăsnenii au decis să rupă înțelegerea cu CFR Cluj. Din informațiile GSP.ro, după un singur antrenament efectuat de Andronic la Sepsi OSK, covăsnenii l-au trimis înapoi la CFR Cluj. Motivul? Fotbalistul are o accidentare, iar Leo Grozavu nu s-ar putea baza pe el de îndată - detalii, AICI.

VJDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bodystyle74
bodystyle74  •  06 Septembrie 2021, 20:35

Bun pentru liga1 foarte slab pentru turci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează