FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Fotbalist trimis „pachet” înapoi la CFR Cluj! Sepsi a anulat transferul mijlocașului după un singur antrenament

Răzvan Andronic, în dreapta // foto: Imago
Răzvan Andronic, în dreapta // foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 29 august 2021 18:40 / Actualizat duminica, 29 august 2021 19:47

Oficialii lui Sepsi OSK a anulat împrumutul mijlocașului Răzvan Andronic (21 de ani) de la CFR Cluj după ce au aflat că jucătorul are probleme medicale.

În această săptămână, CFR Cluj a luat decizia de a-l împrumuta pe tânărul Răzvan Andronic (21 de ani) la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Mutarea a fost una firească din perspectiva celor de la Sepsi OSK, care suferă la capitolul jucătorilor eligibili U21. De această problemă s-a plâns și antrenorul Leo Grozavu în repetate rânduri.

Răzvan Andronic, trimis înapoi la CFR Cluj de Sepsi OSK

La câteva zile distanță, covăsnenii au decis să rupă înțelegerea cu CFR Cluj. Din informațiile GSP.ro, după un singur antrenament efectuat de Andronic la Sepsi OSK, covăsnenii l-au trimis înapoi la CFR Cluj. Motivul? Fotbalistul are o accidentare, iar Leo Grozavu nu s-ar putea baza pe el de îndată.

În locul lui Răzvan Andronic, cele două cluburi negociază împrumutul unui alt fotbalist eligibil U21. Este vorba despre Denis Rusu, mijlocaș de bandă, care a evoluat sezonul trecut la UTA și a fost transferat de la Șoimii Lipova, clubul de care aparținea. 

La UTA, tânărul fotbalist a adunat 36 de meciuri, două goluri și două pase de gol. Arădenii ar fi vrut să îl păstreze, dar CFR Cluj a intrat pe fir.

Fotbalist trimis „pachet” înapoi la CFR Cluj! Sepsi a anulat transferul mijlocașului după un singur antrenament
Denis Rusu, în gri

Alexandru Crețu s-a înțeles cu Sepsi OSK

Între timp, Sepsi OSK a rezolvat transferul lui Alexandru Crețu. Acesta a devenit sâmbătă jucător liber de contract, după doar 7 partide în tricoul lui FCSB. Închizătorul reprofilat fundaș central a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, dar acum se poate răzbuna. Urmează să semneze un contract valabil două sezoane cu Sepsi Sf. Gheorghe, dezvăluie impresarul Florin Vulturar.

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi OSK, recunoștea interesul pentru Alexandru Crețu încă de săptămâna trecută, într-un interviu acordat Gazetei: „Nu vă ascund că putem transfera sau împrumuta jucători de la echipele din campionatul nostru. Toate echipele își doresc întăriri. Orice antrenor dorește o bancă puternică, jucători valoroși”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

3 curiozități după Dinamo - FC Argeș: un omagiu de nota 10, comparația cu un meci de legendă + premieră în istoria clubului

CFR Cluj, club părăsit! Gestul care l-a șocat pe Edi Iordănescu în dimineața meciului din Gruia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează