Comentarii (44)
Adrian Constantin Sendroiu  •  11 Februarie 2019, 18:19

Galeria lui Dinamo ireprosabila. Dinamo victorie meritata, cei de la Sepsi sunt cei sovini si xenofobi. Neagoe face de ras Oltenia. FRF si liga vinovate ca admit faradelegile clubului sustinut din Ungaria.

maidanezuro  •  11 Februarie 2019, 12:54

Pai bine mai ***, voi veniti cu steagurile asa zisului tinut secuiesc, puneti la difuzoare imnuri secuiesti, strigati tot meciul ria ria unagia si tot suporterii lui Dinamo sunt aia care instiga?! Au afisat un mesaj la meci care este prevazut si in constitutia Romanie, si ca raspuns la instigarile voastre ***, ***. O sa vina si momentul ala cand o sa regretati toate aceste fandoseli ale voastre, stati linistiti, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Silviu Mardale  •  11 Februarie 2019, 12:54

Ce anume defăimător și xenofob la banner ul din imagine? Constituția României a ajuns sa fie defăimătoare și xenofobia în accepțiunea unei minorități?

iguanas8585  •  11 Februarie 2019, 14:39

Anu trecut am fost un grup cu un autocat pana la Chisinau (plecati din Timisoara) ne-am intors prin Moldova pe la manastiri si am zis sa mergem si pana la Praid cateva ore ca este in drum. La fiecare magazin unde am intrat se vb doar maghiara am mers sa mancam la un restaurant a trebuit sa asteptam 30 de min sa ne ia comanda pana au gasit un ospatar care vb cat de cat romaneste servirea fata de noi a fost de toata jena(au adus mancarea nu au adus mancarea nu au adus tacamurile, am comandat ceva au adus altceva). Magnetii sau canile 90% erau scrise in maghiara. Timisoara-Chisinau si retur in afara de vama singurul loc unde a fost oprit autocarul pt verificari a fost in Harghita. Deci ar trebuii sa o lase mai moale ca mai xenofobi decat ei si anti romanii ... Am fost in Ungaria am mancat am vb romaneste a venit osptar care vb romaneste mai bine decat cei de la Praid...

caminero  •  11 Februarie 2019, 13:18
Postat de emil1986 pe 11 Februarie 2019, 12:31

Absolut corecta pozitia celor de la Sespi. *** din galeria lui dinamo trebuie sa dispara. Cu astfel de compartamente nu trebuie sa avem nici cea mai mica ingaduinta. dinamo, amenda maxima, iar *** din galeria lui dinamo sa nu li se mai permita deplasarile pe timp de cel putin un an.

***! du-te și încrie-te în USR dacă îți plac așa de mult străinii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sandi  •  11 Februarie 2019, 13:00

Trebuiau sa se gandeasca la asta inainte sa fie finantati din statul vecin. Acceptand aceasta finantare isi asuma si politicile acestui stat vis a vus de vecinii lui si nu ma refer numai la politica aplicata Romaniei. Acest stat nu se intelege bine cu nici un vecin asa ca ne cerem scuze dar acesta este tratamentul cuvenit. Ar fi bine sa joace in alta liga sa nu mai aibe probleme de intagrare, poate maine nu le convine altceva si vor sa ne schimbe cu totul. Pana nu fac ei pe nebunii nu se lasa. Ajunge, aveti bun simt si asumativa ceea ce reprezentati. Formati copii sa urasca statul in care sau nascut. Voi sunteti contra sociatatii si a statului Roman prin ceea ce scandati in limba voastra desi traiti in Romania. Gata cu morala asta de 2 lei, stiti foarte bine cum tratati romanii care trec sau locuiesc din pacate prin zonele unde locuiti voi. Deja e prea mult.

Marco Marco Popa  •  11 Februarie 2019, 17:24

personal, nu vad absolut nimic jignitor in acel banner ! daca celor de la sepsi nu le place tara, in europa este libera circulatie ! Constitutia noastra este clara si destul de permisiva, din pacate, dupa revolutie, am avut parte de o clasa politica de slaba calitate, care le au facut jocurile unora pt interese de partid, in detrimentul tarii ...

chris_bu67  •  11 Februarie 2019, 21:50

Trăiască ROMÂNIA Mare!

demolarii  •  11 Februarie 2019, 17:16

Interesant comunicatul. Am ascultat prima repriză la radio. A fost o faza de joc controversata , și am auzit scandări "porcii". Nu e defăimător, nu ataca demnitatea umană. Oare? Dar erau în română, nu suna diszno...oare de ce? Și , fara sa vreau , am făcut legătura cu moarte lui Marian Cozma. Nu a fost omorât că era roman. A fost atacat că a fost cel mai mare din local. De cine? De oameni ce credeau că pot impune cu forța valorile lor. Cu forța și bani. La fel că G Becali, diferența e că premierul Ungariei considera că o astfel de situație aproape normala. Și în loc sa-i educe, cheltuie bani pentru a întreține un șovinism perimat. Au luat politica nationalist-socialista a Germaniei, care e mai aproape să cucerească Europa în 2020 ,decât a fost în 1940-1941, de a provoca scandaluri pe care sa le intretina financiar? Ce ar spune domnul de la Sepsi , daca merge într-un local din Ungaria și e omorât, cum a pățit Cozma? O parte din vina o are LPF, pentru că acceptă denumiri de echipa că Hermannstadt ( Sibiu). Pai e corect , FC Hermannstadt Sibiu ( FC Sibiu Sibiu) . Noroc că nu suntem contemporanii lui Caragiale.....Scria 10-20 de comedii , sau.....poate că o luă și el prin lume , ca și un erou a lui Creanga ( Povestea prostiei omenești)......

montgomerry  •  11 Februarie 2019, 16:47

Când 70%din populația de etnie maghiară nu vorbește limba română, când UDR-ul luptă pe toate fronturile să obțină autonomie pentru ținutul Secuiesc, ce ați vrea domnilor, ca noi românii să stăm cu mâinile în san? Să acceptăm cererile aberante ale etnicilor maghiari? Vă deranjează bannerul,, Fără autonomie? ". Vă lezează demnitatea? Treceți Tisa, noi nu vă oprim.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5
Comentează