FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // VIDEO+FOTO Niciun meci fără incidente! Ultrașii lui Dinamo s-au bătut cu forțele de ordine și au fost evacuați cu gaze lacrimogene!

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 21:20

Fanii lui Dinamo, în continuare suspendați la meciurile din deplasare, au provocat incidente și la meciul de luni seara cu Sepsi, 1-0, care s-a disputat la Sfântu Gheorghe.

Ultrașii veniți de la București, aproximativ 100 la număr, și-au luat bilete la Tribuna a II-a și au venit fără însemnele clubului, însă imediat după ce au pătruns în stadion au intrat în conflict cu localnicii din acea zonă a stadionului.

Fanii roș-albilor au sărit la bătaie cu cei ai lui Sepsi și cu forțele de ordine și au sfârșit prin a fi evacuați, după intervenția promptă a stewarzilor, care au folosit inclusiv gaze lacrimogene.

+9 FOTO
SEPSI - DINAMO 0-1 // VIDEO+FOTO Niciun meci fără incidente! Ultrașii lui Dinamo s-au bătut cu forțele de ordine și au fost evacuați cu gaze lacrimogene!
  • foto: Bogdan Bălaș

Deși inițial au fost scoși în afara arenei, ultrașii au revenit ulterior în incinta stadionului, fiind izolați de forțele de ordine de către restul spectatorilor.

VIDEO AICI cu incidentele de la Sfântu Gheorghe

Vezi AICI toate detaliile de la Sepsi - Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (41)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 Septembrie 2019, 13:15

Huliganii dinamovisti ar trebui interzisi pe toate stadioanele tarii ! Fara sa aibe nimic comun cu sportul,peste tot urla ca niste animale salbatice,striga lozini rasiste si suburbane...provoaca batai si dezordine peste tot unde apar !Fara cultura si educatie,ard totul in urma lor! Pana cand domnilor platiti acesti oameni nesimtiti ? Nu credeti ca pierde si echipa? Pana cand tolereaza federatia acest comportament? Asteptati pana ajungem si in sport la cazul Caracal? Asteptati pana cand se va da si replica gazdelor sau a celor atacati ?? Ce ar fi fost daca gazdele,cei 4000 de oameni ar fi strivit,ar fi calcat in picioare pe cei 100 de ultrasi?? Inteligenta are si ea granite ...Desteptarea!

chris_bu67
chris_bu67  •  03 Septembrie 2019, 11:58

România,România,România!

kordell
kordell  •  03 Septembrie 2019, 03:08
Postat de lionforever pe 02 Septembrie 2019, 21:31

Nu merită să intre pe nici un stadion asemenea specimene, nu stiu cu cine vor sa se compare dar nu au nici-o treaba cu adevărații fani ai borusiei dormunt, ai lui liverpool sau cei ai lui celtic. Niste huligani si atât.

Da’ leustenii vostri ce-au facut la meciul cu ungurii din cupa europa , aud , poftim ???

Vezi toate comentariile (41)
Comentează